fbi 0 ارسال شده در تیر 89 سلام خدمت دوستان کسی ماژول یا کامپوننتی سراغ داره که بشه باهاش به کاربر های این امکان رو داد که روی سایت مطلب بفرستند و پس از تایید مدیر روی سایت نشون بده. ضمنا اگه بتونه عکس رو هم با مطالب بفرسته خیلی عالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad 0 ارسال شده در تیر 89 این امکان بصورت پیش فرض روی جوملا است!!! شما اگر منوی کاربری را ببینید همچین امکانی دارد!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در تیر 89 دوست من اگه شما کاریری رو به عنوان "نویسنده" انتخاب کنید ،اون کاربر می تونه برای سایت مطلب بنویسه . اما جالب اینه که مطالبی رو که می نویسه در سایت نمایش داده نمیشن ،تا زمانیکه مدیریت سایت (که شما باشید)اون مطلب رو تایید کنید . فکر کنم کارتون راه افتاد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fbi 0 ارسال شده در تیر 89 این کار رو خودم دارم انجام میدم میخواستم جوری باشه که کاربر های معمولی هم بتونند این کار رو انجام بدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در تیر 89 منظورت از کاربر معمولی چی ؟! منظورت کاربرایی هستن که ثبت نام میکنن ؟ اگه اینه شما میتونی تو قسمت مدیریت تنظیم کنی که هر کاربری که عضو میشه در نقش نویسنده باشه . فکر نکنم دیگه مشکلی باشه . اگه منظورت یه چیز دیگه است ،بیشتر توضیح بده . موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fbi 0 ارسال شده در تیر 89 منظورت از کاربر معمولی چی ؟! منظورت کاربرایی هستن که ثبت نام میکنن ؟ اگه اینه شما میتونی تو قسمت مدیریت تنظیم کنی که هر کاربری که عضو میشه در نقش نویسنده باشه . فکر نکنم دیگه مشکلی باشه . اگه منظورت یه چیز دیگه است ،بیشتر توضیح بده . موفق باشی دقیقا از کجا باید اینو تنظیم کرداین قسمتی که گفتید میتونی تو قسمت مدیریت تنظیم کنی که هر کاربری که عضو میشه در نقش نویسنده باشه دقیقا کجا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در تیر 89 خوب برای اینکار وارد بخش مدیریت میشی بعدش وارد تنظیمات اصلی میشی . بعد به سربرگ سیستم میری در صفحه ی سیستم در قسمت "تنظیمات کاربری" گزینهٔ "نوع ثبت کاربر جدید" رو به "نویسنده" تغییر بده . از این به بد هر کی تو سایت شما ثبت نام کنه عنوانه نویسنده رو داره ! موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fbi 0 ارسال شده در تیر 89 ممنون از بابت رهنمایتون حالا اگه کاربر بخواد با خبر ها عکساش رو هم اپلود کنه باید چیکار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در تیر 89 سلام خود جوملا که آسونه از طریقه گزینه images در پایین ویاریشگر وجود داره . اگر هم از k2 که خیلی پیشنهاد می شه استفاده می کنید در قسمت images آن هم اجازه آپلود دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fbi 0 ارسال شده در تیر 89 سلام خود جوملا که آسونه از طریقه گزینه images در پایین ویاریشگر وجود داره . اگر هم از k2 که خیلی پیشنهاد می شه استفاده می کنید در قسمت images آن هم اجازه آپلود دارید با اون گزینه که گفتید فقط میشه عکس گزاشت ولی فکر نمیکنم بشه باهاش عکس آپلود کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در تیر 89 سلام با images پایین صفحه می شود عکس آلپود کرد اگر هم نشد در قسمت سایت->رسانه(media) می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
matin61 0 ارسال شده در تیر 89 ماژول ارسال خبرنامه كسي مي تونه اين ماجول رو فارسي بكنه ؟ mod ccnewsletter com ccnewsletter يكي فارسيش كرده من دقيقا همين رو مي خواهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در مهر 91 سلام با images پایین صفحه می شود عکس آلپود کرد اگر هم نشد در قسمت سایت->رسانه(media) می شه عضوی که کاربریش نویسنده هست که نمیتونه به "رسانه" دسترسی داشته باشه و از طیق اوون عکس آپلود کنه؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر