me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 من میخوام یه سایت برای درج مقاله و مطلب داشته باشم. اما میخوام در بالای هر مطلب یا مقاله علاوه بر نام کاربر ارسال کننده ، عکسی هم از اون نمایش داده بشه. امکان مراجعه بازدید کنندگان به مشخصات کاربری اون هم از طریق همین عکس و اسمش وجود داشته باشه و مواردی که معمولا در این زمینه لازم هست . مثل شرح حال و تعداد مقالات در سایت و ... در این زمینه از چه کامپوننتی میشه استفاده کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 پیدا کردم. با نون اضاف نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 پیدا کردم. با نون اضاف یعنی چی؟! اگه پیدا کردین معرفی کنین برای بقیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 [highlight=#ffffff]اگر جای سئوال اول و دومم رو عوض کنم جوابش میشه این[/highlight][highlight=#ffffff]cb برای مدیریت کابران(نویسندگان مقالات سایت)یه پلاگین برای cb بنام cb author plug که کارش نمایش نام و آواتار نویسنده قبل یا بعد از مقاله هست.البته چند تا دیگه هم هست اما این یکی :اندازه تصویر نویسنده ، محل درج اون ، نام نویسنده یا نام کاربریش ، متن قبل از نام و بعد از نام و لینک به مشخصاتش(پروفایل) و ... قابل تعریف هست براش.فقط 5 کیلو بایته.دانلودضمنا برای cb اونقدر ماژول و پلاگین اضافه هست تو این زمینه که تقریبا هر نیازی رو بر طرف میکنه و ایده های نو هم میده. تازه فقط رایگان ها. لیست 97 تا از رایگان هاش رو از اینجا ببینید . بله 97 تا (البته بعضی هاشون تو خود نسخه جدید موجوده) تو خود سایت جوملا هم میتونید ببینید. [/highlight] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر