ehsanyeganeh 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان من وقتی این ماژول را فعال میکنم قالب سایتم(قسمتهای پایینیش)به هم میریزه!!!! مشکل از کجاست؟ قالب سایتمم جومینا نیوز هست ولی وقتی غیر فعالش میکنم قالب درست میشه میشه راهنمایی کنید!!!! یا یدونه منوی آبشاری دیگه واسم معرفی کنید منوی سمت راست منظورمه مرسی از همتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما مشکلتون از قالب هست با قالب پیشفرض جوملا تست کنید ببینید درست میشه برای منوی آبشاری شما میتونید از mod_roknavmenu استفاده کنید که در انجمن معرفی شده فقط نیاز به جستجو داره. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mf2fx 5 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان من وقتی این ماژول را فعال میکنم قالب سایتم(قسمتهای پایینیش)به هم میریزه!!!! مشکل از کجاست؟ قالب سایتمم جومینا نیوز هست ولی وقتی غیر فعالش میکنم قالب درست میشه میشه راهنمایی کنید!!!! یا یدونه منوی آبشاری دیگه واسم معرفی کنید منوی سمت راست منظورمه مرسی از همتون سلام دوست عزیزمنم دقیقا همین نسخه را نصب کردم.یه پیشنهاد میدم :در TAB اول این کامپوننت : Menu Module Settings در بخش Menu Source Settings ، گزینه ی Menu Systemرا برای اولین بار روی Superfish Menu قرار بدین و چک کنین اگه دوباره همینطور شد با حالت های دیگه هم تست کنین. برای خود من Superfish کار میکنه اما گزینه TransMenu همین مشکل که شما میگین را دارم. قالب ام هم با آرتیستیر هست. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mf2fx 5 ارسال شده در خرداد 90 دوستان من خودم الان با همین مشکل در حالت TransMenu برخورد کردم . مشکل هم از قالب هست. لطفا کمک کنید این مشکل را با همین قالب فعلی حل کنیم. سپاسگذارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین قرار بدید تا مشکلتون بررسی بشه موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mf2fx 5 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین قرار بدید تا مشکلتون بررسی بشه موفق باشید. سلام متاسفانه در مرحله Local هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز تا شما دموی آنلاین قرار ندید که نمیشه مشکلتون رو بررسی کرد شما هر وقت رو هاست راه اندازی کردید میتونید پست بدید تا بررسی بشه موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر