مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 90 سلام به جومینایی ها من قالبم را با نرم افزار آرتیستر ساختم . قسمت هدر قالب از ترکیب دو فایل ساخته شده که یکی PNG و دیگری SWF یا همون فلش هستش . اما حالا میخواهم گوشه های بالا سمت چپ و راست را کمی گرد کنم . برای اینکار چه تغییراتی باید انجام بدم ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در خرداد 90 اگه بخوای دستی گردشون کنی که باید بری با فتوشاپ فایل png رو گرد کنی اما اگه بخوای با css3 هم میشه به کل div هدرت یه خاصیت border-radios بده البته تو همه مرورگر ها ساپورت نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 90 سلام به جومینایی ها همانطورکه جناب رزاقی در پست قبلی راهنمایی فرمودند من به کمک تغییر در css تونستم مشکل رو حل کنم که متاسفانه فقط مرورگر IE بود که به هیچ وجه با این مشکل کنار نیامد . به ناچار تصمیم گرفتم تا فایل png را با فتوشاپ ویرایش کنم و گوشه های بالای عکس را به حالت گرد در آوردم و گوشه های پایین هم دست نخورده به حالت 90 درجه باقی ماند . حال که هدر جدید را با هدر قبلی جایگزین کردم بدلیل اینکه گوشه های بالا گرد شده اند پس زمینه فایل فلش دیده میشود . چطور میتونم فایل فلش رو منطبق بر هدر کنم تا گوشه های بالای فایل فلش با فایل هدر یکی شود ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر