hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 سلام بهترین نرم افزار برای ویرایش sql در لوکال چه نرم افزاری است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام منظوره شما همون mysql هست دیگه؟؟! شما میتونید از همون phpmyadmin در لوکال استفاده کنید که هم ویژوال داره و هم میتونید به صورت دستی توسط ادیتورش کدهای query رو وارد کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 به جز phpmyadmin نرم افزار دیگری نمیشناسین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 من خودم تا حالا ندیدم برای mysql ادیتور خاص و مخصوصی باشه(شاید به چشمم نیومده!!) معمولا از همون ادیتورهای مخصوص php استفاده میشه که شما میتونید استفاده کنید من تا حالا با چندتا از اینها کار کردم و phpdesigner7 بیشتر از همه به دلم نشست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزيز ميتونيد از نرم افزار My SQL Front استفاده كنيد به هر ديتابيسي چه لوكال و چه در محيط اينترنت با دادن مشخصات وصل ميشه و ميتونيد از ديتابيس خروجي بگيريد و يا از فايل اكسل يا اكسس يا ..... به درون ماي اس كيو ال ايمپورت كنيد و ...... موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز phpMyAdmin یک اینترفیس برای mySql هست و مثل اون هم اینترفیس زیاده اما ادیتور! ادیتور نرم افزاری که میشه یک فایل sql رو ویرایش کنید.یعنی فایلی که قبلا ایجاد شده و کد نویسی شده برای ادیتور می تونید از NP++ استفاده کنید برای اینترفیس هم یکی از بهترین نرم افزار هایی که من تا حالا دیدم و رایگان هم هست! نرم افزار HeidiSQL هست. http://www.heidisql.com موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر