mf2fx 5 ارسال شده در خرداد 90 کامپوننت فرم ساز حرفه ای BreezingForms 1.7.3 سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 [align=CENTER] [/align] [align=RIGHT]خب نیازی به توضیح نداره .[/align][align=RIGHT]یکی از فرم ساز های حرفه ای که سازگاری کامل با جوملا 1.6 هم داره. [align=RIGHT]خب نیازی به توضیح نداره .[/align][align=RIGHT][align=RIGHT] [/align] [align=CENTER]لينك دانلود به دليل تجاري بودن حذف شد [/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزيز سلام ممنون از زحماتي كه ميكشيد و به جومينا كمك ميكنيد. ممنون ميشم كه ا افزونه اي كه منتشر كرديد يك دمو يا اسكرين شات بزاريد. يا اينكه منبع رو قرار بديد تا ببينيم چه امكاناتي دارد. ممنون ميشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mf2fx 5 ارسال شده در خرداد 90 بفرمایید اینم DEMO بفرمایید اینم DEMO [align=CENTER] [/align] اینم لینک منبع [/align][align=CENTER] اینم لینک منبع [/align][align=CENTER] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 سلام لینک خود کامپوننت را اشتباه گذاشتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 دوستان عزیز نسخه 1.7.3 تجاریه. بجاش میتونین از نسخه 1.7.2 ترجمه شده استفاده کنین. تو انجمن بگردین، پیداش می کنین! لینک های دانلودی هم که دوستمون گذاشتن فقط مربوط به ماژول و پلاگین این فرمسازه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 اگر اين ماژول ها و پلاگين ها تجاري هستند بايد حذف شوند و اگر نه مشكلي نيست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در خرداد 90 سلام 1- دانلود کامپوننت com_breezingforms_173.zip 1. این نسخه تجاریست! 2. لینکی که دادید برای کامپوننت نیست، برای همون ماژوله! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mf2fx 5 ارسال شده در خرداد 90 سلام 1- دانلود کامپوننت com_breezingforms_173.zip 1. این نسخه تجاریست! 2. لینکی که دادید برای کامپوننت نیست، برای همون ماژوله! یا علی دوست من اگر انتهای پست اول را نگاه کنین با رنگ قرمز و آبی لینک صحیح در قرار دادم . همون دیروز که قرار دادم امکان ویرایش دیگه برام نیومد . به جاش سریع یه پست جدید زدم و اصلاحیه را نوشتم. اینجا مثل اینکه همه کمر به قتل همدیگه بستن ! من اینطوری احساس میکنم. سلام لینک خود کامپوننت را اشتباه گذاشتی به خدا پست را تا انتها بخونین میبینین اونا که در زیرش با رنگ قرمز و آبی لینک گذاشتم :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 این نسخه کامپوننت تجاریه. مدیران عزیز چرا لینک رو حذف نمی کنن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pvmagician 1 ارسال شده در خرداد 90 ببخشید جریان این تجاری بودن چیه؟ یعنی نمیشه روی سایت نصبش کرد؟ یعنی لایسنس میخواد؟ پس چطور اصلا میزارنش؟ اگه تجاری بودنش فقط از لحاظ اخلاقی منع داره، بگید تا لااقل بدونیم، شاید ما اخلاقیات نداشتیم!!!! (شوخی بود این بند آخریه!!) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 سوالتون رو بهتر بود تو یه تاپیک جدا گونه تو بخش مناسب مطرح میکردید. موارد تجاری از طریق کدهائی که تو نرم افزار قرار میدن یا با سرور سازنده ارتباط برقرار میکنن یا یه کد لایسنس مخصوص برای اجرا روی دامنه شما دارن و مواردی از این دست. حالا شما اگر روی سروری که در کشوری که قانون کپی رایت رعایت میشه ازش استفاده کنید مسئولین سرور طبق قانون سایت شما رو میبندن.کاری با اخلاق شما هم ندارن اما سرورهائی هستند که اصطلاحا بهشون میگن وارز یعنی قانون کپی رایت توشون اعمال نمیشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام این لینک دانلود نسخه غیرتجاری یا همون 172 http://mppic.persiangig.com/other/com_breezingforms_172.zip (اومدم بذارم تو اپلودسنتر جومینا نشد مدیران اگه تونستن لینک رو عوض کنن) اینم لینک دانلود نسخه 173 از سایت اصلی http://crosstec.de/component/docman/cat_view/3-products/4-breezingforms/21-breezingforms-171.html?limit=5&limitstart=0&order=hits&dir=ASC من که دانلود کردم تجاری نبود:exclamation::exclamation::exclamation::exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مهر 90 سلام این لینک دانلود نسخه غیرتجاری یا همون 172 http://mppic.persiangig.com/other/com_breezingforms_172.zip (اومدم بذارم تو اپلودسنتر جومینا نشد مدیران اگه تونستن لینک رو عوض کنن) اینم لینک دانلود نسخه 173 از سایت اصلی http://crosstec.de/component/docman/cat_view/3-products/4-breezingforms/21-breezingforms-171.html?limit=5&limitstart=0&order=hits&dir=ASC من که دانلود کردم تجاری نبود:exclamation::exclamation::exclamation::exclamation: سلام نسخه 1.7.3 بخاطر انتشار نسخه بالاتر، رايگان شده. خوب بود اون لينك اول رو هم كه گذاشتين، منبعشو ذكر ميكردين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sheerkoshan 1 ارسال شده در آبان 90 سلام نسخه رايگان 1.7.3 متاسفانه قابل استفاده نيست و به هنگام ذخيره فرم از شما مي خواهد كه حق عضويت خريداري كنيد . من جوملا 1.7 دارم و نسخه 1.7.2 اين كامپوننت روي جوملا 1.7 جواب نمي ده . اگر تجربه ي ديگري از نسخه 1.7.3 اين كامپوننت داريد بفرماييد ممنون مي شم چون من قبل از استفاده شروع به ترجمه اون كردم و وسطاي كار متوجه شدم كار نمي ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر