asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 من چند جا ماژول آب و هوا دیدم زیاد به دلم ننشست گفتم اینو بزارم به همراه فایل آموزش برای دوستان خصوصیات این ماژول که من ازش خوشم اومد اینه که می تونید تنظیم کنید پیشبینی تا 4 روز را انجام بده رطوبت شهر رو اعلام می کنه سرعت وزش باد هم اعلام می کنه عکس ماژول دانلود ماژول به همراه فایل راهنما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RISK 2 ارسال شده در تیر 89 اگر كسي وقت داشت فارسي كنه ممنون ميشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 89 سلام دوست عزيز من اينو فارسي مي كنم و براي دوستان مي گذارم پس كسي وقت نگذاره 2 روز ديگه تحويل آقاي تهراني مي دم موفق باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 امیر علی جان قسمت مدیریتشو کامل فارسی کردم ولی اسم شهر فکر کنم حتما باید انگلیس باشه تا آب و هوا شو نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
matin61 0 ارسال شده در تیر 89 سلام دوست عزيز من اينو فارسي مي كنم و براي دوستان مي گذارم پس كسي وقت نگذاره 2 روز ديگه تحويل آقاي تهراني مي دم موفق باشد سلام چي شد فارسيش كرديد پس برا چي لينك دانلود نزاشتيد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shafiee2009 1 ارسال شده در آبان 89 سلام آقا خبری از این ماژول فارسی شده نشد ؟ منتظریم!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام متسفانه آقا ستار فعلا سرشون خیلی شلوغ هست ... و نمیرسند یه تا یه مدت بیان نت.... اگه از دوستان کسی وقت داره فارسیش کنه ... در غیره این صورت کمیصبر کنید تا خودشون انجامش بدند ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در بهمن 89 متاسفانه لینک های دانلود خراب بود من هم یک ماژول آب و هوا پیدا کردم به نام mod_kksouGoogleWeather_v1.55 که میتونید شهر مورد نظر را وارد کنید و با زدن کلید اینتر آب و هوای شهر مورد نظر رو ببینید در ضمن این ماژول آژاکس هستش لینک دانلود از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 آقاي صيدي يك ماژول را ترجمه كردند و ميتونيد از اين لينك دريافت و تست كنيد .شايد مناسب باشه. http://forum.joomina.ir/thread-2540-post-13662.html?highlight=%D8%A2%D8%A8+%D9%88+%D9%87%D9%88%D8%A7#pid13662 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در بهمن 89 ممنون از شما آقای گنجی ولی متاسفانه این ماژول چندتاایراد داره یکی اینکه چندتا شهر رو بیشتر نمیشناسه و اینکه فقط یک شهر رو داخل سایت نمایش میده اما ماژولی که من گذاشتم مثل ماژول بلاگفا هستش و هر شهری رو که بخواهید بهتون نشون میده فقط کافیه اسم شهر رو وارد کنند و یک اینتر کوچولو بزنن که بصورت آژاکس هم عوض میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر