دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز در این تاپیک یک قالب فوق العاده زیبا رو که خودم فارسیش کردم میذارم امیدوارم خوشتون بیاد این قالب دارای خصوصیات زیره : هماهنگ با تمامی مرورگرها دارای سه رنگ مختلف با قابلیت تغییر رنگ در بخش ویرایش قالب امکان تغییر لوگو در بخش ویرایش قالب سه ستونه گرافیک و سرعت لود بالا لینک دانلود برای نسخه 1.5 جوملا : www.jmdownload.ir/download.php?filename=13060692001.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 با تشكر از شما لطفا دمو قالب از سايت سازنده و در صورت موجود نبودن آدرس سازنده را براي استفاده كاربران قرار دهيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 سلام بله چشم جناب گنجی این هم لینک دموی قالب طبیعت : [align=CENTER]دموی قالب طبیعت [/align]http://www.themza.com/demo/joomla/environmental-care-template.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
star4000 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز فاصله بین مطالب ستون وسط با ستون سمت راست زیاده این فاصله رو چطور کم کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام برای اصلاح شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman1367 0 ارسال شده در شهریور 90 با عرض سلام . مطالب که اضافه می کنم همه به صورت چپ چین است به چه صورت راست چین کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا راهنمایی بشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام منوی آبشاری قسمت top1 چجوری فعال میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما نمایش زیر منو ها رو فعال کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در شهریور 90 اصلا ماژولش توی لیست ماژولام نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 اصلا ماژولش توی لیست ماژولام نیست! معلومه.این ماژول نیست و ماژول هم داخلش نداره.این قالب است دوست عزیز. اگه منظورتون برای منو هست. باید بگم این قالب منوش ماژول نیست با css و js می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز این ماژول نیست جزئی از خود قالبه شما منوتون رو با زیر منو بسازید و بعد تو ماژول ها منوی اصلی رو بذارید تو موقعیت مربوطه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در شهریور 90 یعنی توی قسمت top 1 منوی اصلیم میاد اما نمیشه غیر فعال یا چیزی جایگزینش کرد.ماژولی هم نیستچند بار ساختم اما چیزی نشون داده نمیشه ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید. اصلا ماژولش توی لیست ماژولام نیست! معلومه.این ماژول نیست و ماژول هم داخلش نداره.این قالب است دوست عزیز. اگه منظورتون برای منو هست. باید بگم این قالب منوش ماژول نیست با css و js می باشد خب چطوری منو رو بذاریم تو اون موقعیت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز من توصیه می کنم این کتاب را بخوانید http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/9835/37490/joomla_1_5_Users_Manual_Farsi_PersianIT.pdf باید برید قسمت مدیریت ماژول ها.بعد روی دکمه جدید کلیک کنید تا یک ماژول جدید بسازید.بعد فیلد منو را انتخاب کنید و روی دکمه بعدی کلیک کنید حالا اطلاعات منو را بدین و بزارین توی موقعیتی که می خوان. اگه می خوان زیر منو هم بسازین قبلا تو انجمن بحث شده باید سرچ کنید لینک تاپیک http://forum.joomina.ir/thread-3719.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exclusive 0 ارسال شده در شهریور 90 ببینید میگم همه این کارا رو کردم اما اصلا منو نشون داده نمیشه هرجا که بذارم نمیاد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 اطلاعات جوملا+هاست+لینک این تاپیک را به من پ.خ بزنید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر