pasar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من من می خواستم بدونم چه جوری میشه مطالب یه مجموعه که در جوملا رو دارم میتونم شبیه به خود سایت جومیا نشون بدم؟ یعنی در منو وقتی روی گزینه(به صورت مجموعه تعریف شده و دارای مطالبی هست) کلیک میکنی صفحه ایی که باز میشه عنوان ، عکس کوچیک سمت راست و گزینه ادامه مطلب رو نشون میده. دقیا مثل اینکه شما تو سایت جومینا روی منو ، قالب های دست سلز رو انتخاب می کنید . می خوام مثل این صفحه باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام لطفا قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید! (قبلا در این مورد بحث شده) از این الحاق استفاده شده: http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 شما دقیقا منظوره من رو متوجه شدین؟ من منظورم صفحه اول نبود . منظورم نشون دادن مطالب تو دیگر صفحات بود ، که یه عکس و دکمه ادامه مطلب دارند. دکمه ادامه مطلب رو فقط توی صفحه اول میشه گذاشت ، ولی توی صفحات دیگه رو نمیدونم یه نگاه به صفحه قالب های دست ساز بندازین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام لطفا یه عکس قرار بدید تا دقیق تر منظورتون رو متوجه بشم! در کل جومینا از همون الحاقی استفاده می کنه که در بالا بهتون لینک دادم و اگر از منوهای همین الحاق مثلا وارد قالب دست ساز بشید باز مطالب مثل صفحه اول نشون میدن ولی اگر از منوهای بالا که بصورت کشوئی هست وارد قالب های دست ساز بشید بصورت پیشفرض جوملا نشون می ده... (به خاطر تعیین نوع منو به این صورت...) باز اگر منظورتون چیز دیگری هست لطفا یک عکس قرار بدید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون استاد مشلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر