دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام حتما همه شما می دونید که وقتی با جوملا یک سایت طراحی می کنید در تمامی صفحات سایت تگی تحت عنوان جنراتور در صفحات ایجاد می شود مثلا به شکل زیر : [align=LEFT] [align=JUSTIFY]حالا می خوام روش تغییر این متاتگ رو بگم : تگ جنراتور را از چند طریق می شه عوض کرد و من اینجا یکی از راه هاشو میگم واقع در ابتدا به مسیر زیر برید : libraries------joomla------document-------html--------renderer فایل head.php را با یک برنامه برنامه ویرایشگر (که من پیشنهاد می کنم Notepad++ باشه ) باز کنید و دنبال تابع fetchHead بگردید و کد زیر را پیدا کنید و هر جور که دلتون می خواد ویرایشش کنید : $strHtml .= $tab.''.$lnEnd; $strHtml .= $tab.''.$lnEnd; [align=JUSTIFY] فقط دقت کنید که اشتباه نکنید وگرنه سایت ممکن بالا نیاد موفق باشید[/align][/align][/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
giggle 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیزم سلام ضمن تشکر باید بگم که این روش درست کار نمی کنه روشی که گفتی درسته اما باید کامپوننت های مربوطه رو هم معرفی کنی البته می شه کل کد زیر رو حذف کرد تا کسی نفهمه که شما سایت رو جوملا درست کردین $strHtml .= $tab.''.$lnEnd; $strHtml .= $tab.' نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام البته اینو هم بدونید بد نیست با انجام دادان این کار ها و .... استفاده از افزونه های تجاری برای اینکار و..... اگه فردی یک جوملا کار حرفه ی و با تجربه باشه میتونه بفهمه که جوملاست یا نه ... - مثلا از نام افزونه های بکار رفته شده - یا ... موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarah2000 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام و خسته نباشید من این پلاگین رو برای جوملا 1.5 نصب کردم و تنظیماتش رو چک کردم ولی جایی برای تغییر generator نداره! اگر ممکنه ذکر کنید از طریق این پلاگین چطوری میشه generator رو تغییر داد . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarah2000 0 ارسال شده در تیر 91 دوستان کسی نحوه کار با این پلاگین رو میدونه؟منتظر جواب شما عزیزان هستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در شهریور 91 درود بزرگان جوملا لطف کنند راهنمایی کنند. آیا راه حل دیگه ای هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
adib63 0 ارسال شده در آذر 91 به آدرس زیر در سرورتون برید و فایل رو ادیت کنید. LIBRARIES -->JOOMLA -->DOCUMENT --> document.php این فایل حاوی متا تگ هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر