asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 با سلام خدمت مدیران عزیز بنده قادر به ارسال موضوع در بخش افزونه ها نیستم میگه شما نمی توانید به این بخش دسترسی پیدا کنید حسابتان فعال نیست با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 آره دوست عزیز منم همین مشکل رو در روم دیگه دارم که به امیر گزارش دادام اون هم داره پیگیری می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albert 0 ارسال شده در تیر 89 منم همین مشکل روو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 دوستان عزیز کلیه مشکلات حل شدهو اگر دوباره این مشکل پیش اومد شما یک رفرش کلی بکنید با f5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 من رفرش کردم هیچی با چندتا مرور گرم تست کردم راه نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 یک بررسی کلی کردم همه چیز درسته اگر باز هم مشکلی بود از یکی از مدیران MybbHelp.ir خواهش میکنم بیاد یه نگاهی بکنه . در قسمت مدیریت همه چیز درسته منم کلافه شدم . نمیدونم چرا اینطوری شده انجمن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sobhan 0 ارسال شده در تیر 89 من هم تو بخش طرح مشکل نمی توانم موضوع ارسال کنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 نمیدونم چرا قاط زده در حال بررسی هستیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 راستی سبحان همین الان در بخش طرح مشکل پست دادی که نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RISK 2 ارسال شده در تیر 89 فكر كنم انشالله درست شد يك بررسي كنيد لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sobhan 0 ارسال شده در تیر 89 پست می توانم بدهم موضوع جدید نمی تونم با این صفحه روبه رو می شوم که انجمن تخصصی جوملا - جومینـــا شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . این خطا ممکن است به خاطر یکی از دلیل های زیر باشد: 1. حساب شما به حالت تعلیق در آمده است ویا شما از دسترسی به این منبع محروم شده اید. 2. شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید. آیا می خواهید به قسمت هایی که تنها مدیران دسترسی به آن را دارند و یا قسمت هایی که به شما اختصاص ندارد وارد شوید؟ لطفا قوانین را مطالعه نمایید 3. حساب کاربری شما هنوز فعال نشده است. (ارسال مجدد کد فعالسازی) در حال حاضر شما با نام کاربری 'sobhan' وارد شده اید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 دستتون درد نکنه ما من حل شد پست جدید زدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eimanpaladin 1 ارسال شده در تیر 89 با سلام دیروز در بخش ارسال قالب مشکل داشت اون درست شد - حالا در بخش مطرح کردن مشکلات ایراد دارد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 چه فیلمیه ها ؟ میدونید مشکل از اینجاست که mybb همش داره با کش مرورگر کار میکنه برا همین این طور مشکلات پیش میاد اصافا همه را چک کردیم درسته یه ctrl+f5 بزنید ببینید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام دوست عزیز همون طور که جناب تهرانی فرمودند بعضی از بخش ها هستند که فقط سرپرست میتونه تو اونها پست بده و نیازی به ارسال های کاربران نیست ( چون برای اطلاع رسانی هست نمیخواهیم که دیگر کاربان عزیز به اشتباه بیفتند) چرا پست های من ویرایش یا حذق میشه ؟؟؟ این کاره کیه ...... !!! Angry دوست عزیز آلبرت عزیز کدوم پست شما حذف یا ویرایش شده ؟ پستتون قوانین رو نقض نمی کرد ؟ پست کربران عزیز فقط در موردی حذف یا ویرایش می شود که که قوانین رو نقض کرده باشند دوستن واقعا معذرت میخوام که یه مدتیه نیستم امروز هم فقط به خاطر مشکلات انجمن امدم ... ولی انشالله بهد چند روز 25ساعت تو انجمن حاظرم . تمام مشکلات ارسال مطلب حل شده و دیگر مشکل خاصی وجود نداره ...:heart: ctrl+f5 هم یادتون نره . با اینکه فکر نمیکنم در این باره دیگه مشکلی مطرح بشه با این حال از دوستان عزیزم خواهش میکنم چه در این باره و چه در باره مشکلات دیگر انجمن ( و سایت ) رو دیدن زودتر گزاش کنند تا بشه ... با نهایت تشکر از دوستان عزیزم :heart: یا علی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در تیر 89 :@:@:@ من می خواستم در مطلب "انتشار جوملا 1.6 فارسی توسط جومینا بزودی!" نظر بدم ولی همان پیام بالا را میده و با رفرش و ctrl+f5 و ... هم درست نشد، لطفا پیگیری کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 سلام در بخش اطلاعیه ارسال مطلب ممنون است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albert 0 ارسال شده در تیر 89 چرا پست های من ویرایش یا حذق میشه ؟؟؟ این کاره کیه ...... !!! :@ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام دوست عزیز همون طور که جناب تهرانی فرمودند بعضی از بخش ها هستند که فقط سرپرست میتونه تو اونها پست بده و نیازی به ارسال های کاربران نیست ( چون برای اطلاع رسانی هست نمیخواهیم که دیگر کاربان عزیز به اشتباه بیفتند) چرا پست های من ویرایش یا حذق میشه ؟؟؟ این کاره کیه ...... !!! Angry دوست عزیز آلبرت عزیز کدوم پست شما حذف یا ویرایش شده ؟ پستتون قوانین رو نقض نمی کرد ؟ پست کربران عزیز فقط در موردی حذف یا ویرایش می شود که که قوانین رو نقض کرده باشند تمام مشکلات ارسال مطلب حل شده و دیگر مشکل خاصی وجود نداره ...:heart: ctrl+f5 هم یادتون نره . با اینکه فکر نمیکنم در این باره دیگه مشکلی مطرح بشه با این حال از دوستان عزیزم خواهش میکنم چه در این باره و چه در باره مشکلات دیگر انجمن ( و سایت ) رو دیدن زودتر گزاش کنند تا بشه ... با نهایت تشکر از دوستان عزیزم :heart: یا علی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر