pasargad3 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان من سایتم را به تازگی راه اندازی کردم به آدرس زیر www.bayenat.ir ولی یک مشکلی پیدا کردم و اگر ببینید وقتی سایت باز میشه اسکرول بار پائین مرورگر فعال میشه و یک قسمت بالای صفحه ادامه دار شده میخواستم بدونم چطور میتونم این مشکل را حل کنم و صفحه درست بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز بررسی کردم مشکل شما از ماژولی هست که loadin نوشته و در سمت چپ بالای صفحه قرار داره. دقیق نمیدونم از کدوم ماژول استفاده کردید ولی این کد مربوط به اون ماژول هست شما اگه اون رو غیر فعال کنید مشکل حل میشه. موفق باشید. Loading... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasargad3 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز از ماژول خبرنامه بود ، اگر غیر فعال بشه مشکل برطرف میشه فقط یه مورد اینکه من از خبرنامه میخواهم استفاده کنم و چطور میتونیم این لودینگ را غیر فعال کنم ؟ و صفحه درست بشه چون ماژول را هرجا قرار دادم همین مشکل به وجود می آید چه فایلی را باید ویرایش کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر