ali306 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان سيستم رايگان خيلي ديدم در اينترنت حالا چه ايراني چه خارجي ... به يك سيستم مدرسه ساز نياز دارم يه چيزي مي خوام باگ يا دردسر نداشته باشه و امتحان خودشو براي كي مدرسه راهنمايي/دبيرستان ايراني پس داده باشه / حالا تجاري هم بود اگه قيمتش معقول باشه معرفي كنيد...ممنون مي شم... اگه كامپوننت چيزي در جوملا هست ممنون مي شم معرفي كنيد....يا اسكريپت جدا/ترجيحا اپن سورس باشه و اجازه حذف كپي رايت (بصورت قانوني) بده... سيستم مدرسه ساز جومينا ديدم اما شنيدم جومينا يك سيستم نمره دهي تجاري هم داره..من چيزي پيدا نكردم...هست چنين چيزي؟ نظرتون راجب اينها چيه؟ كسي تست كرده؟ http://extensions.joomla.org/extensions/living/education-a-culture/courses فارسي سازي و طراحيش مشكل ندارم فقط بحث همون كارايي واقعي هست... منتظر نظر يا پيشنهاد دوستان عزيز هستم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز تو جومینا یه بسته نصبی مدرسه ساز منتشر شده که برای همه هست تست هم شده خودم هم نصب کردم کارش خوبه توی سایت جومینا هم اگه بگردید کامپوننت مدرسه رو توی لیست امکانات سایت متفرقه پیدا می کنی در رابطه با لینکی که دادید من تست نکردم موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر