shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 با سلام خدمت همه ی دوستاناین قالب رو باید همون موقعی که جومینا آیکن درست می شد و خبرش در اجمنپخش شد باید این قالب رو می زاشتم ولی مشکلی برای اکانتم پیدا شد که نمی تونستم مطلب بدم ولی بگزریم . این قالب از 2 سوتون سمت راست تشکیل شده هست بیشتر جاهای اون رو فارسی کردم اگه بازم شکلی در فارسی سازی بود به من بگین تا بگم چبجورب فارسییش کنید یا جایگزین کنم قالبی هست بارنگ ملایم سفید و نقره ای کمی در فایل های css برعکس عمل کردم بجای اینکه به سمت راست بیارم مثلا هدر رو به سمت چپ بردم بخاطر اینکه باید برای زیبایی قالب این کار رو می کردم با این حرف ها شما می تونید هر وقط که دارین از این قالب استفاده می کنید و نام هدر رو به سمت راست بیارین یک پیغام بزنید و اون رو بگم چیجوری درست کنید از آیکن کم استفاده کردم تلاشم بر این بود که قالب رو به سمت استانداردی که داریم برای قالب سازی ببرم بیشتر مشکلاست قالب طرح دست 3 رو در اون حل کردم و امید وارم که بدرد شما بخورد لینک دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 سلام شهریار جون من جایی نیستم که بتونم دانلود تست کنم ولی از اسکرین شاتت اینا بدستم امد تیتر ماژولهای پایینت بزرگ هستند .... تیتر پستهات هم بزگ هستند... فونت منوهات هم بزرگ هستند ( البته نه زیاد ) موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 ولی اگه تونستی دانلود کن در مورد رنگ که مکشل نداره و لی در مورد سایز کمی تست می کنم و قالب رو جایگزین می کنم چون الان مسافرت هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farooq_hasti 0 ارسال شده در مهر 89 لینک دانلود مشکل داره بررسی کنید تا بتونیم دانلود کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مهر 89 سلام لینک دانلود :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در مهر 89 ممنون مهدی جان اینم اسکرین شاتش هست اینک که لینک دانلود هست آقای بختیاری زحمت کشیدن [download]http://dl.joomina.ir/file.php?file=fbd4287124aef96ae6a623ede89be4ce[/download] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahyar130 0 ارسال شده در آذر 89 سلام لطفا یه بار فایل زیپ رو امتحان کنین گویا خود فایل مشکل داره و قبل از extract پیغام میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در آذر 89 بسالم خدمت شما این قالب با آخرین تغییرات هست برای یکی از سایت ها که قبولش کردن و خودمم تیتسش کردم و هیچی مشکلی ندارد می تونید استفاده کنید و از سیستم خودم هست لینک دانلود [download]http://dl.joomina.ir/file.php?file=5ca32f360157d4e0cc39ce1c1879ef5d[/download] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahyar130 0 ارسال شده در آذر 89 شهریار جان خود فایله مشکل داره آدرس لینکش درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز بنده این قالب رو تست کردم و اپلود کردم در پست قبلی هم نوشتم اصلا شم نباید این قالب رو اکترکت کنید فقط از مدیریت جوملا قسمت حذف نصب و اونجا هم آدرس قالب رو بدین تا نصب بشه همین دیگه مشکلی نیست بخاطر تایپیک قبلی من 2 بارتستش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahyar130 0 ارسال شده در آذر 89 من نمیدونم شما چطوری تونستین اما من هم تو نصب به مشکل خوردم و این پیغام رو داد JFolder::files: Path is not a folder. Path: /home/irdtir/public_html/tmp/install_4cfb32d44e302 JFolder::folder: Path is not a folder. Path: /home/irdtir/public_html/tmp/install_4cfb32d44e302 JFolder::files: Path is not a folder. Path: /home/irdtir/public_html/tmp/install_4cfb32d44e302 JInstaller::Install: Cannot find Joomla XML setup file و هم تو اکسترکت که تصویرشو آپلود کردم [ http://dl.joomina.ir/photo/img/b0fb75c025251de18a47cfc913a082ab/bug-iad-ghaleb.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام و درود فایل قالب مشکلی نداره دوست عزیز و جهت نصب نیازی به اکستراکت نیست... به هر حال شما ببینید ftp ست و فعال هست و دیگر اینکه مسیر tmp رو هم در تنظیمات اصلی بررسی کنید که درست باشه و بعد اقدام به نصب کنید... در مورد نرم افزاری هم که ازش برای فایلهای فشرده بهره می برید، بروزش کنید یا از برنامه ای قوی تر استفاده کنید چون فایل فشرده این قالب براحتی اکستراکت می شه... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر