teymoorei 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من اصلا نمی تونم هیچ نوع ماژول و کامپونتی رو جوملا نصب کنم . هنگام بارگزاری و نصب ارور می ده ! که "منبع فایل پیدا نشد"یا "قادر به انتقال فایل " نمی باشد . در حالی که روی local درسته . دوستان لطفا هر چه سریع تر کمک کنید . در ضمن من خیلی گشتم به مطلب خوبی برنخوردم ، فقط توی یه تاپیک تو همین سایت نوشته بود باید پرمیشن tmp رو 777 کنی که این کا رو کردم و باز هم جواب نداد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام این مساله بارها در انجمن بحث شده. تنظیمات ftp رو چک کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 خوب چطور باید مشکل ftp رو رفع کرد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 اکانت ftp رو که ساختید با یه ftp client تست کنید و در صورت بی مشکل بودن اون رو در قسمت تنظیمات کلی ------> تنظیمات ftp قرار بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 میشه یکی کامل توضیح بده من ftp رو دستکاری کردم دیگه سایت بالا نمیاد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز این آموزش رو هم ببینید امیدوارم مشکلتون حل بشه http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-xml-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 تنظیمات ftp ربطی به بالا اومدن سایت نداره ،شما ftp رو در تنظیمات کلی غیر فعال کن. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست عزیز اینقدر در این مورد در انجمن بحث شده که دیگر جایی برای نوشتن نیست و کافیه کمی جستجو کنید تا 99% این مشکلتون مرتفع بشه... http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-xml-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF http://forum.joomina.ir/thread-1049-post-5252.html#pid5252 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در خرداد 90 این مشکل از کجاست ؟ JFTP::mkdir: Bad response نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 جناب تيموري لطفا اسپم نكنيد! تنظيمات اف تي پي رو ست كنيد و دوباره تست كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در خرداد 90 چجوری خوب من که هر کاری توی این تاپیک ها گفتن انجام دادم حالا باز ...این عکس تنظیمات ftp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز فکر کنم شما از هاست رایگان استفاده میکنید شما باید دقت کنید در سمت راست سی پنل هاست مشخصات ftp موجوده از اونجا میتونید این تنظیمات رو دقیق انجام بدید موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در خرداد 90 نه این طور نیست من از هاست پولی استفاده می کنم لطفا کمک کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام اگر موارد ذکر شده رو درست انجام داده باشید نباید مشکلی باشه مگر از جانب هاست و اون هم به خاطر تنظیماتی که ادمین سرور اعمال کرده باشه... ! در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست رو + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام مشکل دوست عزیزمون teymoorei بررسی و حل شد... اگر به مواردی که در مقاله آموزشی و راهنمایی هایی که در انجمن صورت گرفته با دقت عمل میکردند مشکلشون حل می شد! مشکل ایشون تنظیمات نادرست سطوح دسترسی در هاست - تنظیم نادرست ftp - تنظیم نادرست مسیر پوشه های tmp و logs ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر