canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوستان سلام من یک مشکلی در زمنیه h tag دارم، اول اینکه نمیدونم چطور میتونم سیز فونت آن را عوض کنم؟ در ضمن چرا وقتی عبارتی را h tag میکنم hyper link آن از بین میره؟ نهایتأ من در هر چیزی را که Anchor میکنم، در منو hyper linkآن را نمیبینم و خالی است! با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام تغییر سایز فونتها باید در فایل سی اس اس و توسط selector مربوطه انجام بشه.برای hyper link کردن هم کافیه که فقط در یک تگ a قرار بدید. با استفاده کردن از یک html Editor مانند Dream Weaver با این مشکلات مواجه نمیشید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 راستش میشه بفرمایید که با editor خود جوملا چطور میتونم این کار را بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام با ادیتور جوملا نمیتونید css ویرایش کنید!! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر