gipcenter 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام خدمت دوستان خوب جومینایی من چند روزی هست که 2 تا ماژول از کامپوننت billets می گردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.یعنی فکر کنم درست جستجو نمیکنم . اگر امکان داره کمکم کنید. billets_user_main و billets_user_right با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوباره سلام من کامپوننت پیگیری مکاتباط اصلی رو پیدا کردم نه اینی که تو سایتها یا خود سایت جومینا قرار داده شده، چون اینهایی که موجود هست امکانات نداره و تمام حق دست رسی هاش بسته است.و من اون نسخه کامل رو دارم ترجمه می کنم و اگر این 2تا ماژولی هم که گفتم پیدا بشه همه چی حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام کامپوننت بیلیت از نسخه ای بالاتر، تجاری شده است. شما دارید رو کدوم نسخه کار می کنید؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام کامپوننت بیلیت از نسخه ای بالاتر، تجاری شده است. شما دارید رو کدوم نسخه کار می کنید؟ یا علی سلام نسخه تجاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در خرداد 90 با سلام ببخشید که پاسخ کامل ندادم من از نسخه تجاری ورژن 4 استفاده میکنم billets_v400 لطفا یک کمک بکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در خرداد 90 سلام این دو ماژول چه می کنن؟ از اسمشون مشخصه کاری نمی کنن!!! (تنها نام موقعیت روشونه!) یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام سیستم پشتیبانی BILLETS یکHELP DESK قوی تحت جوملا می باشد که شما با استفاده از آن می توانید برای پیگیری مکاتبات و پشتیبانی در سایت های خود استفاده نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در تیر 90 سلام سئوالم رو با دقت بخونید، من چیز دیگه ای پرسیدم و شما چیز دیگه ای جواب دادید! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر