eimanpaladin 1 ارسال شده در تیر 89 با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان مشکل اینه که در نسخه قبلی Artisteer 2.3 قسمت verticcal menu وجود نداشت اما حالا در نسخه جدید Artisteer 2.4 این ویژگی وجود دارد واما مشکل : من وقتی قالب را بروی سایتم میریزم و میخوام تست کنم vertical menu را نمایش نمی دهد و منوها به صورت منوی معمولی نمایش داده میشوند حالا برای این که به صورت vertical menu این امر صورت گیرد باید چکار کنم . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 از کلاس art-vmenu استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eimanpaladin 1 ارسال شده در تیر 89 میشه توضیح بدید (بیشتر) آخه من قبلا با وردپرس کار میکردم تازه اومدم به جوملا ( زیاد وارد نیستم ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در تیر 89 دوست من یه ذره واضح تر توضیح بده !!! اگه منظورت اینه که قالبی که طراحی میکنی قسمت verticcal menu اون نشون داده نمیشه (؟) باید بگم که علتش ۲ تا چیزه : ۱.اگه ماژول فهرست اصلی خاموش باشه ممکن این مشکل پیش بیاد ! ۲.در هنگامی که داری قالب رو با آرتیسیر طراحی میکنی قسمت verticcal menu رو از تو برنامه ی آرتیستیر حذف کرده باشی ! اگه این هارو چک کردی و بازم مشکلت حل نشد همین جا بیشتر توضیح بده تا ما بهتر متوجه بشیم و مشکلت رو حل کنیم . فقط منم دارم با آرتیستیر ۲.۴ کار میکنم ولی همچین مشکلی رو ندارم ! موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 خیر منظور ایشون اینه که اون ماژول که با بقیه فرق داره به نمایش در نمیاید . دوست عزیز ببینید در ماژول منو یک قسمت هست به نام کلاس ماژول باید جلوی اون بنویسید art-vmenu نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در تیر 89 آهان اگه منظور ایشان اینه ،پس گفت ی شما مثل همیشه ۱۰۰% درسته . دوست من اگه اون کار رو انجام بدی ۱۰۰% مشکلت حل میشه ! موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheilsaghian 0 ارسال شده در فروردین 90 خیر منظور ایشون اینه که اون ماژول که با بقیه فرق داره به نمایش در نمیاید . دوست عزیز ببینید در ماژول منو یک قسمت هست به نام کلاس ماژول باید جلوی اون بنویسید art-vmenu سلام دوست عزیز لطفا بگویید کجا art-vmenu را وارد کنیم. من کلاس ماژول را پیدا نکردم. اگر امکان دارد یک عکس بگیرید ممنون میشوم. این انجمن تنها جایی بود که به جواب رسیدم لطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 در مديريت ماژول.يعني ماژول منو اصلي يا منويي كه ميخواهيد اين پسوند را به اون اضافه كنيد را براي ويرايش باز كنيد و سمت چپ در قسمت پارامترهاي اضافي در كادر روبروي پسوند كلاس ماژول پسوند كلاس ماژول وارد كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در فروردین 90 در قمست مدیریت ماژول ها وارد شوید ماژول منو مورد نظر را انتخاب کنید و در قسمت تنظیمات در قسمت کلاس ماژول چیزی که آقای تهرانی فرمودند را وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheilsaghian 0 ارسال شده در فروردین 90 در مديريت ماژول.يعني ماژول منو اصلي يا منويي كه ميخواهيد اين پسوند را به اون اضافه كنيد را براي ويرايش باز كنيد و سمت چپ در قسمت پارامترهاي اضافي در كادر روبروي پسوند كلاس ماژول پسوند كلاس ماژول وارد كنيد. جناب گنجی عزیز در انجمن آشیانه خواندم : http://ashiyane.org/forums/showthread.php?t=25466 سلام براي اينكه منو ها رو فعال كني اين مسيري كه بهت ميگم برو امكانات - > مديريت ماژول -> منوي اصلي - > سمت راست رو پارامتر هاي پيشرفته كليك كن بعدش ذخيره سازي رو بزار رو بدون ذخيره سازي و پسوند كلاس ماژول رو هم بنويس art-vmenu اين كارو واسه همه ماژول هاي منو هات انجام بده اما نه حرف شما نه این مطلب در آشیانه - هیچکدام کار نکرد. باید کجا را تغیر دهم ؟آیا منو ها و زیر منو هارا به گونه ایی خاص ساخت تا Vertical Menu کار کند ؟ من اینگونه ساختم : منو اصلی : امکانات - خدمات رفاهی - خدمات تفریحی درباره ما آن وقت در تنضیمات منو اصلی کلاس ماژول را art-vmenu قرار دادم آیا درست هست کار من ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheilsaghian 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوباره لینک آموزش ساخت منو آبشاری در قالب های طراحی شده توسط آرتیستر : http://www.artisteer.com/?p=help_joomla [align=CENTER] [align=RIGHT] اما با انجام این کارها هنوز منو من درست نشده لطفا کمکم کنید :1:[/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 دوست من آرتيستر چندتا كلاس ماژول و استايل بيشتر نداره art-vmenu براي منو عمودي براي استايل هم موارد زير art-block art-article art-nostyle شايد شما ميخواهيد منوها به صورت آبشاري كار كنند كه متاسفانه نميشه! به هر حال دمويي قرار دهيد يا از كسي بخواهيد براتون بررسي كند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheilsaghian 0 ارسال شده در فروردین 90 دوست من آرتيستر چندتا كلاس ماژول و استايل بيشتر نداره art-vmenu براي منو عمودي براي استايل هم موارد زير art-block art-article art-nostyle شايد شما ميخواهيد منوها به صورت آبشاري كار كنند كه متاسفانه نميشه! به هر حال دمويي قرار دهيد يا از كسي بخواهيد براتون بررسي كند! سلام شاید من اسم این نوع منو را اشتباه بیان میکنم !!:s میخواهم مانند سایت شفا بشود !!!! البته این را میدانم که با هر بار کلیک منو باز میشود در آرتیستر عکسی از منو در زمان طراحی در آرتیستر قرار دادم. وب سایت تا بعد از ظهر آماده میشود و آپ میکنم و لینک میدهم و شما نظر دهید:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 از کلاس art-vmenu استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 هنگام طراحي قالب با ارتيستر دقت كنيد كه منو عمودي را شبيه اون منويي كه دوست داريد باشه انتخاب كنيد و از همين كلاس ماژول استفاده كنيد و هنگام طراحي با ارتيستر اينگونه طراحي كرديد و نتونستيد خبر دهيد من براتون انجام بدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheilsaghian 0 ارسال شده در فروردین 90 از کلاس art_vmenu استفاده کنید هنگام طراحي قالب با ارتيستر دقت كنيد كه منو عمودي را شبيه اون منويي كه دوست داريد باشه انتخاب كنيد و از همين كلاس ماژول استفاده كنيد و هنگام طراحي با ارتيستر اينگونه طراحي كرديد و نتونستيد خبر دهيد من براتون انجام بدم! سلام ممنونم از کمک شما در سایت رسمی آرتیستر گفته از کلاس art-vmenu استفاده کنید. اما طبق گفته آقای تهرانی باید از art_vmenu استفاده کرد. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز تو اون سایت شفا از منو ساز آکاردیونی استفاده شده نه حالت دیفالت آرتیستر نیست...در ضمن قالب اون سایت با آرتیستر طراحی نشده...اگه اشتباه نکنم جومینا superfishmenu را انتشار کرده این سایت منوی کشویی خود را با این ماژول ساخته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 از کلاس art_vmenu استفاده کنید هنگام طراحي قالب با ارتيستر دقت كنيد كه منو عمودي را شبيه اون منويي كه دوست داريد باشه انتخاب كنيد و از همين كلاس ماژول استفاده كنيد و هنگام طراحي با ارتيستر اينگونه طراحي كرديد و نتونستيد خبر دهيد من براتون انجام بدم! سلام ممنونم از کمک شما در سایت رسمی آرتیستر گفته از کلاس art-vmenu استفاده کنید. اما طبق گفته آقای تهرانی باید از art_vmenu استفاده کرد. :thankyou: اون اشتباه تايپي بوده و منظور آقاي تهراني هم همون است و به خاطر اينكه اشتباه نشه من ويرايش كردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad3000 0 ارسال شده در آذر 90 سلام ببخشید من یه سوالی داشتم من قالبی طراحی کردم با آرتیستیر 2.5 بعد فارسیشم کردم اما در قالب من منو دارم منظورم منوی بالای صفحه هست که نوشته خانه ما اخبار و ..... که تو آرتیستیر نوشته home و.... ولی وقتی قالبو ریختم منوی بالای صفحه نداشم و البته یه 4rss هم نصب بود که در فوتر گذاشتم که آخرین خبر ها رو بگه ولی اونم نیست ممکنه بزر/واری کنین کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 خب شما برای آن موقعیت ها الان ماژول اختصاص دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad3000 0 ارسال شده در آذر 90 منظور از ماژول اختصاصی رو متوجه نمیشم بیبینید من اول که که قالب رو از اون برنامه ساختم و بعد فارسی کردم تو برنامه منو داشت ولی الان نداره بعد زمانی که که از منوساز های یعنی ماژول های منو ساز استفاده کردمم بازم تاثیر نداشت یکی از این منو ها swmenufree بود و یکی دیگه که او یکیم اصلا جواب نداد اینم نمیدونم مشکل از کجاسدوستان لطف کنین راهنمایی کنین لطفا کسی از دوستان هست بتونه کمک کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 اسپم نکنید! لینک قالب را بگذارید تا دوستان راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز اولا اینکه فقط در ie این مشکلتون هست یا در موزیلا هم این مشکلو دارین؟؟؟ اگر در موزیلا این مشکلتون هم هست پس شما glare بکراند قالبتو پاک کن چون وقتی rtl میشه اسکرول پایین میندازه و دلیل اون هم اینه که منوی بالای شما به سمت راست مرورگر میپره و منو سرجاش نیست اما اینارو ندیده و از روی تجربه کار با آرتیستر(بیهوده) گفتم!!! اگر دمو یا قالب را قرار بدین دوستان بهتر راهنماییتون میکنن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر