علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان من قالب های بسیار زیبایی از اینترنت دانلود کردم و روی هاستم ریختم ولی بعد از انتخاب آنها متوجه شدم انتهای سطرهای مطالب من زیر منوها مخفی میشه. آیا کدی هست که به قالب اضافه کنم تا بطور خودکار سطرها با سایز قالب ست بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا دمو آنلاین بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 90 متن با ستون ها تداخل پیدا می کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز منظور از دمو اینه که شما دموی آنلاین بدید یعنی روی هاست سایت داشته باشید لینک سایت قرار بدید اینجا تا بررسی بشه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 90 آدرس سایت : http://www.pars30.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام رفتم ببینم اما قالب تغییر پیدا کرده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام ببخشید ، قالب تغییر پیدا نکرده. نمی دونم چه مشکلی هست که الان نه کنترل پنل پلسک برام باز میشه نه اینکه مطالب نمایش داده میشه! ولی من قالب را تغییر ندادم همون قالبه ولی مطالب نیستند که ببینید روی قالب را می پوشونند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوست عزیز باید برای قسمتی که com_content رو شامل میشه width تعیین کنید مثلا 500px . موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 90 با تشکر از شما من عرض هم 500 کردم ولی باز نشد. یعنی بی خیال قالب بشم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر