bia2sms 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام وقتی من مطلبی رو در مدیریت مطالب ارسال می کنم اصلا در صفحه اصلی و اخرین اخبار نمایش نمیده وقتی می رم به قسمت ... ابزار ها / پاک سازی ذخیره ساز همه فایل هایی که در ذخیره ساز هستن رو پاک می کنم مطالب من نمایش داده می شود من می خوام بدون اینکه به ذخیره ساز برم مطالبم نمایش داده بشه چی کار باید بکنم ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید به مسیر زیر برید: مدیریت سایت / تنظیمات کلی ---> سربرگ سیستم [ در قسمت تنظیمات جلسه طول عمر جلسه رو کاهش بدید و ذخیره کنید...] Global Configuration / System ---> Session Settings {Session Lifetim موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما پلاگین system-cash رو فعال کردید؟؟ یا تنظیمات سیستم و فعال بودن فشرده سازی صفحه با تکنینک GZIP؟؟ احتمالا از این باشه موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bia2sms 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سپاس از دو دوست عزیز بابت پاسخ سریعتون پلاگین system-cash فعال بود غیر فعال کردم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر