aliasghar961 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من يه سايت طراحي كردم با جوملا، وقتي مي خواهم كه سايت را با مرورگر IE7 باز كنم پيغام مي دهد كه نمي تواند اين صفحه را باز كند در حالي كه با ساير مرورگرها مشكلي ندارد. لطفا مرا راهنمايي كنيد كه مشكل چيست. با تشكر آدرس سايت: ABOLFAZL-SCH.IR نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا این مقاله را مطالعه کنید... : http://forum.joomina.ir/thread-54.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onyx 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من يه سايت طراحي كردم با جوملا، وقتي مي خواهم كه سايت را با مرورگر IE7 باز كنم پيغام مي دهد كه نمي تواند اين صفحه را باز كند در حالي كه با ساير مرورگرها مشكلي ندارد. لطفا مرا راهنمايي كنيد كه مشكل چيست. با تشكر آدرس سايت: ABOLFAZL-SCH.IR سلام ماژول اوقات شرعی رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز من تست کردم مشکلی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام ماژول اوقات شرعي را غير فعال كردم جواب نداد ولي ماژول تاريخ را كه غير فعال كردم يكي در ميان جواب مي داد. اگر هنگام بارگزاري هم دقت كرده باشيد تا مرحله ماژول تاريخ مي آيد بعد پيغام خطا مي دهد. البته در بعضي از سيستم ها با IE7 هم جواب مي دهد ولي در بعضي از سيستم ها با IE8 هم جواب نمي دهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست من سلام تک تک ماژول هار و غیر فعال کن و تست کن 100% برای یک از ماژول هاست که با مرورگر IE7 همخونی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliasghar961 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام با تشكر از همه دوستاني كه مرا راهنمايي كردند. (اجركم عندالله) من ماژول اوقات شرعي و ماژول تاريخ را با هم غبر فعال كردم و خوشبختانه توي سيستم خودم مشكل حل شد. حالا بايد توي سيستم هاي ديگر هم چك كنم و ببينم مشكل به صورت كامل حل شده است يا نه. حالا اگر من بخواهم ماژول تاريخ و ماژول اوقات شرعي را در سايت داشته باشم بايد چيكار كنم؟ اگر ماژول تاريخ و اوقات شرعي سراغ داريد كه با تمام مرورگرها سازگار باشد لطفا به من معرفي كنيد در غير اينصورت مرا راهنمائي كنيد كه چيكار كنم كه اين دو ماژول به صورت خودكار در IE7 اجرا نشود ولي در ساير مرورگرها اجرا شود. ضمنا اگر از سايت ABOLFAZL-SCH.IR بازديد نموده و مرا با پيشنهادات و انتقادات خودتان در جهت بهبود سايت ياري نمائيد ممنون ميشوم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alpha 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما یک ماژول ساختیتد که این مشکل رو براتون پیش اورده .در قسمت مدیریت ماژولها تک تک ماژولها رو چک کنید و ماژولی که نوعش mod_wrapper بود رو غیر فعال کنید مشکلتون حل میشه هم در اینترنت اکسپلورر باز میشه و هم این پیغام خطا رو can't be loded رو در فایر فاکس نمیده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزیز به جومینا خوش امدید بهتر است قبل از هر کاری یک بار برای همیشه قوانین رو مطالعه فرمایید. @ از بالا اوردن تایپیک های قدیمی خوداری کنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر