mehravan 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام. من هر کامپوننتی که نصب میکنم یه مشکل خیلی حاد ایجاد میشه کل فیلد های ورودی متن وقتی که متن فارسی رو تایپ میکنم به جای فارسی ؟؟؟؟؟؟؟ ظاهر میشه. مثلا من فرم ساز جومینا رو نصب کردم. هر فرمی رو که طراحی میکنم هنگام نمایش به جای تمام کاراکتر های فارسی ؟؟؟؟؟ میندازه. تازه اگه نام فرم رو هم فارسی انتخاب کنم همین اتفاق میفته . نه تنها فقط برای فرم ساز ، هر کامپوننتی که نصب میکنم این اتفاق میفته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام. من هر کامپوننتی که نصب میکنم یه مشکل خیلی حاد ایجاد میشه کل فیلد های ورودی متن وقتی که متن فارسی رو تایپ میکنم به جای فارسی ؟؟؟؟؟؟؟ ظاهر میشه. مثلا من فرم ساز جومینا رو نصب کردم. هر فرمی رو که طراحی میکنم هنگام نمایش به جای تمام کاراکتر های فارسی ؟؟؟؟؟ میندازه. تازه اگه نام فرم رو هم فارسی انتخاب کنم همین اتفاق میفته . نه تنها فقط برای فرم ساز ، هر کامپوننتی که نصب میکنم این اتفاق میفته. کاش یکم جستجو می کردید Collation در دیتا بیس را تغییر بدهید به utf8_general_ci نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehravan 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 ببخشید . این کار رو کردم . مشکل پا بر جاست . باید کامپوننت رو حذف کنم دوباره نصب کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 ببخشید . این کار رو کردم . مشکل پا بر جاست . باید کامپوننت رو حذف کنم دوباره نصب کنم؟ سلام دوست عزیز دوباره نصب کنید ببینید چطوری میشه البته در بعضی از هاست ها باید Collation در دیتا بیس را تغییر بدهید به utf8_unicode_ci مثلا سایت mlg.ir رو که درست کردم همینطوری بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزيز اين مورد بيشتر به سرور شما مربوط ميشه اگر با تغيير يونيكد درست نشد پيشنهاد ميكنم براي اينكه كارتون زود راه بيفته همون كامپونت رو توي لوكال نصب كنيد و فقط از تيبل هاي همون كامپونت خروجي بگيريد و تيبل هاي كامپونت را از ديتابيس هاست پاك و خروجي هاي لوكال را ايمپورت كنيد البته با اين كار بطور موقت يه مشكل حل ميشه اما در كل بايد به ادمين سرورتون بگيد تا اين مشكل رو حل كنه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر