mohsen_blid 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان من می خوام رفر لینک در جوملا ایجاد کنم یعنی هر کاربر با اضافه کردن ای دی خودش به لینک لینکی در اختیار داشته باشه تا هر کس بر روی اون لینک کلیک کرد فیلد معرف در فرم ثبت نام با اون ای دی پر شده باشه و قابلیت های زیر رو داشته باشه که پاک نشه و یا دیگه فیلد معرف نشون داده نشه و با اون شماره پر شده باشه و قابلیت تغییر نداشته باشه ممنون میشم راهنماییم کنید در این زمینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 درود بر شما با alphauserponit میشه این کار را انجام داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 یه سوال دیگه چطور میشه این ایمیل فعال سازی رو غیر فعال کرد و بجاش تایید مدیر رو جاش گذاشت می دونم چطور غیر فعال کنیم فقط نمی دونم چطوری بجاش تایید مدیر رو جاش بزارم چون هیچ گزینه ای نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز کافیه به مدیریت کاربران برید و در این قسمت زیر سرمنوی "فعال" مربوط به جدول کل کاربران اونهایی رو که ضربدر زده رو با یک کلیک روش تبدیل به تیک کنید این طوری کاربراتون فعال میشن. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 درود بر شما با alphauserponit میشه این کار را انجام داد جناب تهرانی من دانلود کردم و روی لوکال می خوام بریزمش نمیشه ارور میده چکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوستان من این افزونه رو نصب کرد مطالبش همش انگلیسی است از دستورش متوجه شدم که باید قسمت دعوت رو فعال کنم این کار را هم کردم اما در منوی کاربری چیزی نمی بینم میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه که باید چکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزيز بايد يه منو ايجاد كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 میشه راهنمایی کنید یا اموزشی قرار بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 من سیستم الفا یوزر رو نصب کردم بیشتر کارهاش رو کردم اما یه مشکل دارم برای رفرر داره از یوزر نیم استفاده می کنه در صورتی که من می خوام از شماره ای دی استفاده کنه باید چکار کنم میشه یکی بگه؟ دومش اینه که لینک خیلی طولانی شده راهی نیست که کمش کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر