onyx 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام زمانی که زبان قالب مدیریت رو از فارسی به انگلیسی تغییر میدیم چه فایل هایی باعث میشه ظاهر قالب مدیریت تغییر کنه؟ باید مسیر administrator/template/x/css/... یا administrator/component/com_language باشه اما ظاهرا نیست. من virtuemart نصب کردم. در قسمت محصول جدید و گروه جدید باید چند تب داشته باشم که این تب ها فقط زمانی که زبان مدیریت روی انگلیسی هست فعال میشن. لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما وقتی زبان رو تغییر میدید و فارسی میکنید این فایل ها لود میشن به جای فایل های اصلی template_rtl.css menu_rtl.css login_rtl.css general_rtl.css بررسی کنید ببینید با کدوم کدا مشکل داره موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soldooz 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 شما اگر از بسته جومینا استفاده کنید این مشکلات را نخواهید داشت اگر خواستید من با اون نمونه کار دارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onyx 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما وقتی زبان رو تغییر میدید و فارسی میکنید این فایل ها لود میشن به جای فایل های اصلی template_rtl.css menu_rtl.css login_rtl.css general_rtl.css بررسی کنید ببینید با کدوم کدا مشکل داره موفق باشید. خیلی ممنون از جوابتون هر 4 فایل رو بررسی کردم جواب نگرفتم. دوباره چک میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر