hendoone 5 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام میخواستم بدونم وقتی که یک طرح از قالب رو توی فتوشاب طراحی میکنیم میتونیم اون رو با نرم افزار firework اون رو به html تبدیل کنیم بعد موقعیت ها رو توی فایل index.php مشخص کنیم؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ بعد میخواستم ابعاد اصلی طراحی قالب psd رو توی فتوشاب بدونم!! ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام در مورد تبدیل قالب به جوملا این جوری هم که شما میگی کار راحت نیست و شما باید حتما کدنویسی html,css و کمی هم php بلد باشید. در مورد اندازه استاندارد: شما باید اندازه استاندارد صفحه تون 960 پیکسل باشه شما اول تو فوتوشاپ عرض صفحه 1024 تعریف کنید بعد تو این صفحه بوسیله ابزار نمایش خط کش(بوسیله ctrl+R) عرض رو به صورت فرضی 960 قرار میدید. بعد قالبتون رو تو این کادر طراحی میکنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hendoone 5 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون از راهنماییتون. من کد نویسی با html و css رو بلدم , php رو هم در حد همین دی وی دی آموزشی طراحی قالب بلدم.فقط میخوام بدونم میشه اینجوری که گفتم عمل کنم یا راه دیگه ای رو باید برم.؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزيز براي طراحي قالب سه بخش كلي در نظر گرفته مي شود اول : طراحي در فتوشاپ دوم: تبديل به اچ تي ام ال سوم: ساخت قالب سازگار با جوملا از قالب اچ تي ام ال با در نظر گرفتن اين سه مرحله شما ميتونيد هر كدام از مرحله ها رو هر طور كه دوست داريد آماده كنيد. موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر