delshad1522 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من قالب رو با آرتیستر درست کردم و منوهای Vertical Menu رو داره ولی وقتی قالبو نصب کردم این منوها فعال نیست و هر چی هم گشتم نتونستم پیداش کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری میشه این منوها رو فعال کرد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 در مديريت ماژول ها ماژول منو اصلي را براي ويرايش باز كنيد و پسوند كلاس منو را art-vmenu قرار دهيد. به جاي _menu پسوند كلاس ماژول بالا را قرار دهيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
814ck 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام منم همين سوالو داشتم ولي با توضيح شما به جواب نرسيدم :1: اين عكس قالب در Artisteer [align=center] [/align] [align=center]منو جديد [/align] ماژول جديد [align=center] [/align] پسوند كلاس منو كجا عوض كنم؟ منظورتون نوع منو در ويرايش ماژول هست يا نوع ماژول كه به مثلا صورت mod_mainmenu نوشته ميشه و قابل تغيير نيست! طبق عكسها ، توضيح كامل تري لطف كنين ممنون ميشم همين مشكل هم واسه ايجاد submenu دارم :x (32): :x (33)::x (58): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahrokhdesign 0 ارسال شده در مرداد 90 توی این صفحه که عکسش رو قرار دادین منو رو انتخاب میکنید و بعد توی صفحه بعد از لیست بازشو طرف چپ گزینه دومی رو میزنید و توی کادر فیلد پسوند کلاس ماژول _menu ,و یا _vmenu بنویسید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
delshad1522 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز برو تو قسمت مدیریت ماژول - منوی اصلی بعد تو قسمت پارامترهای اضافی ، پسوند کلاس ماژول رو به art-vmenu تغییر بده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر