aminnoura 0 ارسال شده در تیر 89 سلام. متاسفانه بخش مدیریت سایت من فارسی نیست. هرچند فعلا مشکل خاصی از این نظر ندارم اما شاید اگر فارسی بشه بهتر باشه. کسی میدونه برای فارسی کردن بخش مدیریت از کجا باید فایلش رو دانلود کنم و نصب کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 سرپرستی جوملا -------> مدیریت زبان (در همان صفحه اول هست lag... manager)--------> مدیریت -------> بزاریدش روی فارسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminnoura 0 ارسال شده در مرداد 89 کلا فارسی نصب نشده عزیز. باید نصبش کنم. فقط زبان انگلیسی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 اگه فارسيش نصب نشده اين يعني اين كه جوملاي خارجي رو دانلود كردي بهتره كلآ جوملا رو پاك بعد جوملاي فارسي شده رو نصب كني دانلود جوملا فارسي نسخه ي 1.5.20 با لينك مستقيم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 نه نیازی نیست دوباره دردسر پاک کردن و نصب رو بکشند. براحتی می تونن بدون پاک کردن از نسخه بروزرسانی تیم های فارسی استفاده کنند... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر