aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام بنده از آقای تهرانی و شمسی عزیز یه سوال داشتم...هاست این انجمن جومینا از کدام شرکت هستش؟؟؟ اگه میشه لطف کنین بگین تا کسایی که میخوان هاست بگیرن از این شرکت نگیرن باور کنین یه ساعته که نمیتونم وارد سایت بشم...حالا که وارد شدم نزدیک به دقیقه ای میشه تا یه صفحه را وا کنه... نکنه از هاست رایگان استفاده میکنین؟؟؟ (جدی نگرین) :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 یک مشکل دیکه هم هست بعضی وقت ها با ارور 504 مواجه میشیم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 درود بر شما جومینا سرور داره هاست نداره . راستش امروز حق با شماست . من شنیدم همه سایت ها دارن ه-ک میشن گزاشتم تمام سرور بک آپ بگیره برای همین کل سرور یکی دو ساعتی دان بود . بک آپش تموم شده برای همین به وضعیت عادی برخوردیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در اردیبهشت 90 فکر می کنم سرور جومینا از پویا سازان اطلاعات باشه یعنی همسایه خودمون سرا زر گرا توی میدون امام مسئولش آقای خراسانیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 نه از پویا سازان نیست اما پویا سازان هم سرور خوبیه من هم آقای خرا سانی را میشناسم منتها چند تا خانم هستند که در قسمت پشتیبانی پویا سازان هستند اون ها زیاد جالب برخورد نمیکنند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر