Arash-Shams 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من در حال آپدیت سایت بودم که ناگهان با این ارور مواجه شدم [font=Times New Roman][size=medium]jtablesession::Store Failed[/size][/font][/font][font=Times New Roman][size=medium]DB function failed with error number 1062[/size][/font][font=Times New Roman][size=medium][/size][/font][font=Times New Roman][size=medium][color=red]Duplicate entry '1-' for key 'whosonline' SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( '43c0e093f6ceb793273d014cfb413105','1305023041','','0','1','0' )[/color][/size][/font][font=Times New Roman][size=medium][/size][/font][font=tahoma][font=tahoma]اساتید راهنمایی کنن [/font] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز برای حل این مشکل به phpmyadmin بروید و جدول session را انتخاب نمایید و و سپس این جدول را تعمیر نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز برای حل این مشکل به phpmyadmin بروید و جدول session را انتخاب نمایید و و سپس این جدول را تعمیر نمایید موفق باشید انجام شد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر