fffkral 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام خدمت دوستان با تجربه بعد از نصب جوملا 1.5 در لوکال نمیدنم چرا صفحه ای پر از اسکریپت فقط نشون میده مثل عکس زیر (با wamp,xampp,easyphp و مرورگر های مختلف امتحان کردم،سیستم عامل هم windowsXP است). http://up.iranblog.com/images/9gueujdzvvz7l78vcxx0.jpg همین مشکل در جوملا 1.6 هم هست ولی با شدت کمتر! مثل عکس زیر. http://up.iranblog.com/images/yu3zlvnwrtsdtyyc7nx.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 نمايش پيام هاي خطا را در تنظيمات پي اچ پي نرم افزار لوكال خود غير فعال كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fffkral 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 میشه یکم بیشتر توضیح بدهین! از کجا غیرفعال کنم!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 درود بر شما دوست عزیز برای بار هزارم بهترین نرم افزار برای سرور مجازی wamp 1.7.4 است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fffkral 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون از راهنماییتون،من از wamp هم استفاده کردم ولی باز همین مشکل هست! میشه راهنمایی کنید چطوری نمایش پیغامهای خطا را غیر فعال کنم؟! و آیا این خطا ها خللی در جوملا داره؟ بسیارممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوست عزیز از اون ورژنی که آقای تهرانی فرمودن استفاده کنید،مشکل از wamp جدید است. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soldooz 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 شما دیگه نمیتونین در این صورت کاری بکنین حتی در صورت پاک کردن چون دو ورژن همزمان فایلهاش در داخل ویندوز هست اگر ریجستری بلدی میتونی کامل پاک و در غیذر این صورت باید ویندوز عوض کنید و ورژن اعلام شده از طرف آقای تهرانی را اجرا کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام بر دوست عزیز این مشکل همانطور که دوستان گفتند به سرور مجازی شما بستگی داره بعضی وقتها به ویندوز و نسخه ی اون و آپدیت ویندوز هم ربط پیدا میکنه من لینک دانلود نسخه ای که خودم استفاده میکنم را براتون میذارم دانلود کنید اگه مشکلتون حل شد در همین تاپیک بگید تا هر کس به این مشکل برخورد دانلود کنه در ضمن قوانین انجمن را میخوندی بد نبود (انتخاب اسم مناسب):afro: دانلود ومپ سرور برای جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر