mohsen_blid 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان من می خوام در پایگاه دادم یک فیلد اضافه کنم که معرف هر کاربر باشه فیلد فقط شماره هست از کارکتر حروف استفاده نمی کنه و هر موقع یه کاربر دیگه میاد تا عضو بشه با دادن اون شماره کاربر معرف خودش رو مشخص کنه می خوام بدونم چنین چیزی رو چجوری اضافه کنم ممنون میشم یکی راهنمایی کنه و اموزشش رو برام بزاره نمی دونستم دقیقا باید این مطلب رو باید کجا می زاشتم ممنون از اینکه وقت گذاشتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام. آلفا یوزر پوینت این امکان رو داره. من خودم تو سایت خودم از آلفا یوزر پوینت استفاده میکنم و این امکان رو توش دیدم و فعالش کردم. به کاربری هم کسی رو معرفی می کنه به ازای هر یک دعوت موفقیت آمیز 500 امتیاز تعریف کردم که به طور خودکار به حسابش اضافه می شه و می تونه از امکانات سایت استفاده کنه. آدرس سایت من: www.5241026.com/main حالا افزونه های دیگه هم هست یا نه (که قطعاً هست) من بی خبرم و دوستان گل جومینایی می تونن بیشتر راهنمایی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 میشه لینک این ماژول رو به من بدید من می خوام هر کاربری که معرف کاربر جدید هست بهش در یک فیلد شماره بده مثلا هر بار کاربر جدید توسط لینک یک کاربر عضو سایت میشه سیستم به طور خودکار یک شماره به فیلد مخصوصی کانتر بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 در سايت جومينا نگاه كنيد فكر ميكنم موجود است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر