zarixzari 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام خدمت اساتيد عزيز من سايت هاي خبري آماده موجود در جومينا را دانلود كردم ولي هيچ كدام آنها را نتوانستم نصب كنم نه در لوكال و نه در هاست. همه اين بسته ها پيغام خطاي شان در هنگام نصب ديتا بيس ظاهر ميشه و ميگه كه ديتابيس مشكل داره و قابل فراخواني نيست راهنمايي هايي را كه در اينجا شده نيز ديدم و با بكار بستن آنها حل نشد. من تصور مي كنم كه ديتا بيس ها مشكل داره و بايد مدير محترم جومينا حل كنه اگر كدام قلقي هست كه من از آن غافلم اساتيد محترم لطف نموده راهنمايي كنند. و اگر واقعا مشكل در ديتابيس هست لطف نموده اصلاح كنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام این بسته ها قبل از انتشار بررسی شدند و بعد از انتشار نیز بارها و بارها بدون مشکل نصب شدند! قطعا مشکل از جانب شماست ! برنامه لوکالتون مشکلی نداره؟ هاستتون رایگان نیست!؟ دیتابیستون رو درست تعریف می کنید!؟ در صورت امکان اطلاعات هاست + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر