googlepc 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان ، من میخواستم در سایتم نحوه ثبت نام رو به دو صورت تعیین کنم. یعنی: ثبت نام کاربران عادی (سطح دسترسی عادی باشه) ثبت نام مدیران (سطح دسترسی بصورت اتوماتیک بر روی ویژه قرار بگیره) منظورم اینه که ، دو فرم ثبت نام درسایت باشه که یکی برای ثبت نام و ورود کاربران عادی و دیگری ثبت نام و ورود مدیران که سطح دسترسی هم هنگام ثبت نام برای هرکدم بصورت خودکار و همونطور که در قست اول گفتم تعیین بشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 تا اونجایی که من میدونم امکانش نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من هم دنبال یه همچین امکانی بودم. تا حالا راهی براش پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MehryarS 2 ارسال شده در خرداد 90 با استفاده از RsMembership این عمل امکانپذیر نیست؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در خرداد 90 باید دوتا فرم جدا طراحی کنی و وصلش کنی به جدول یوزر جوملا عملی هست و من هم قبلا این کار رو انجام دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در خرداد 90 با استفاده از RsMembership این عمل امکانپذیر نیست؟؟؟؟ این افزونه بیشتر برای مواردی مورد استفاده قرار میگیره که شما بخواهید مطالب یا هر امکانی رو به صورت پولی در اختیار کاربران قرا بدید من خودم این افزونه رو فارسی کردم و به سیستم بانک اقتصاد نوین متصل شده و به خوبی در حال کار است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 باید دوتا فرم جدا طراحی کنی و وصلش کنی به جدول یوزر جوملا عملی هست و من هم قبلا این کار رو انجام دادم سلام جناب رزاقی ضمن تشکر، ممکنه لطف کنین آموزششو تهیه کنین و در اختیار دوستان بذارین؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MehryarS 2 ارسال شده در خرداد 90 با استفاده از RsMembership این عمل امکانپذیر نیست؟؟؟؟ این افزونه بیشتر برای مواردی مورد استفاده قرار میگیره که شما بخواهید مطالب یا هر امکانی رو به صورت پولی در اختیار کاربران قرا بدید من خودم این افزونه رو فارسی کردم و به سیستم بانک اقتصاد نوین متصل شده و به خوبی در حال کار است این دوستمون هم همینو میخواد دیگه منظور از کاربران ویژه همینه دیگه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در خرداد 90 باید دوتا فرم جدا طراحی کنی و وصلش کنی به جدول یوزر جوملا عملی هست و من هم قبلا این کار رو انجام دادم سلام جناب رزاقی ضمن تشکر، ممکنه لطف کنین آموزششو تهیه کنین و در اختیار دوستان بذارین؟ ممنون سلام نمی دونم چطوری توضیح بدم!!! آخه خیلی باید وارد جزئیات شد ولی در کل هنگامی که یک کاربر توسط فرم ثبت نام جوملا تو سایت شما ثبت نام میکنه در واقع اطلاعات در 3 جدول متفاوت ثبت میشه و همه اشکال کاربران و برنامه نویسان هم اینه که فقط روی jos_users برنامه نویسی میکنن در صورتی که شما باید روی جداولjos_core_acl_arol و ojos_core_acl_groups_aro_map هم کار کنید. حالا اگه شما یک فرم طراحی کنید و action فرمتون رو به صفحه ای بدید که تو این سه تا جدول اطلاعات رو ثبت کنه کار حله. همه سطوح دسترسی هم با گروه های 18 تا 25 مشخص میشن.که ابتداش ماله کاربرای ثبت نامی و انتهاش هم ماله مدیر کل موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر