Kati 0 ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام دوستان ربات همه کاره اینستاگرام رو از جومینا نصب کردم و زمانی که یوزر و پسورد رو وارد می کنم ،پیام ورود موفقیت آمیز میده اما وارد نمیشه، صفحه رفرش میشه و مجدد همون صفحه لاگین رو نمایش میده. کسی میدونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در خرداد 99 در در ۱۳۹۹/۲/۳۱ در 12:31، Kati گفته است : سلام دوستان ربات همه کاره اینستاگرام رو از جومینا نصب کردم و زمانی که یوزر و پسورد رو وارد می کنم ،پیام ورود موفقیت آمیز میده اما وارد نمیشه، صفحه رفرش میشه و مجدد همون صفحه لاگین رو نمایش میده. کسی میدونه؟ سلام. وقت بخیر. این ربات خیلی وقت پیش منتشر شده و از کار افتاده باید به دنبال نسخه های جدیدش باشید. چون اینستاگرام هر روز محدودیت های جدیدی رو اعمال میکنه که ربات ها از کار بی افتن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Kati 0 ارسال شده در خرداد 99 خوب الان نسخه جدیدش ارائه نشده؟ لطفا راهنمایی کنید برای تهیه نسخه جدید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alijalilian 0 ارسال شده در خرداد 99 (ویرایش شده) نه متاسفانه نسخه ی جدیدی معرفی نشده، یعنی در حال حاضر هیچ رباتی کار نمی کنه من که خیلی پیگیری کردم با توجه به محدودیت هایی که در الگوریتم جدید اینستاگرام اعمال شده هیچ رباتی کار نمیکنه... یه سری هم هستن مثل instoo که خیلی مزخرف و سرعت افتضاس.... دوستان کسی اگه راه کاری داره لطفا راهنمایی کنه ممنون ویرایش شده خرداد 99 توسط alijalilian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر