so00osk 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 باسلام.. آقا شايد اين سوالم خيلي راحت باشه ولي من نميدونم بايد چكار كنم.. اگه ميشه راهنمايي كنين.. سوالم اينه.. من يكي از قسمتهاي سايتم هنوز راه اندازي نشده.. ميخوام يك صفحه html بسازم كه توش نوشته باشه مثلا سايت در دست احداث ميباشد.. بعد لينك بدم به سايت خودم.. حالا من صفحه html رو آپلود ميكنم ولي نميدونم چرا نمياد.. آدرسش رو چطوري بايد بنويسم.. يا جاي خاصي داره.. لطفا كمك كنين.. ممنون..:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من تا حالا امتحان نکردم دستی اینترو لینک دادنو!! اگه دوستان انجام دادن راهنمایی کنن. ولی خودم برای سایت قالب رو ویرایش میکنم و با استفاده از php قالب رو جوری درست میکنم که اول صفحه اینترو رو نشون بده بعد بعد از کلیک به صفحه اصلی بره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز فایلی رو که آپلود کردی به این اسم تغییر بده البته در روت اصلی بذار index.html موفق باشی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
so00osk 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان.. مرسي راهنمايي كردين ولي مشكل من اين چيزا نيست.. ببينيد انجمن من هنوز درست نشده.. خوب.؟ حالا ميخوام يه صفحه بسازم توش بنويسم انجمن در دست ساخت.. البته به صورت html.. بعد اينرو آپلود كنم لينكشو بزارم تو وبم.. خوب كجا بايد آپلود كنم و به چه صورت رو نميدونم.. خيلي ممنون.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام همانطور که مجتبی جان اشاره کردند شما باید فایلی که درست کردید جهت نمایش " در دست ساخت یا... " رو به index.html تغییر دهید و در هاست آپلودش کنید در دایرکتوری که پک انجمن سازتون رو آپلود کردید و بعد در وب سایتتون لینک انجمن رو قرار دهید... اگر بصورت پیام هست که لینک می دید اگر بصورت منو بود هم یک منو دستی درست کنید و لینک بدید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر