star4000 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به دوستان من میخوام فاصله بین ایمیل و آدرس رو مثل تصویر زیر کم کنم کدوم قسمت قالب رو تغییر بدم: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 به نظرت توضیحاتتون یکم کم نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز این مربوط به کجا هست(چه افزونه ای)؟؟ اگه میتونید دموی آنلاین قرار بدید تا بشه شما رو راهنمایی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soldooz 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 شما اگر برنامه develop مرورگر را دارین میتونین نصب کنین و هر کجای صفحه که کلیک کنید کد کامل آن را نشان میده البته تجاری و لی میشه با اندک هزینه در اختیارتان گذاشت . چون برای یه وب کار یا کسی که مدیر سایتی هست خیلی به در مو یخوره محصوصا برای این کار ببخشید منظورم از مرور گر Firefax بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام برنامه developer که تجاری نیست ؟! این برنامه جزوه افزونه های فایرفاکس است و رایگان هم هست اسمش هم webdeveloper میباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
star4000 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز این مربوط به کجا هست(چه افزونه ای)؟؟ اگه میتونید دموی آنلاین قرار بدید تا بشه شما رو راهنمایی کرد. این همون کامپوننت ارتباط با ما هستش پیش فرض تو جوملا هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست من شما این مشکلتون از قالب هست و از خود جوملا نیست چون ما هم استفاده میکنیم و مشکلی نداره! شما باید دموی آنلاین بدید تا بشه مشکل قالبتون رو فهمید . موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر