irjoomla 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 كسي از دوستان اين اسكريپت رو نصب كرده؟ پنل مديريت سايت فارسيه؟يا... احتمال ميدم فارسي نباشه كسي ميتونه فارسي اش كنه؟ l http://www.joominascript.ir/script/karyabi/82-اسکرىپت-مدىرىت-پروژه-و-مناقصه-آنلاىن.html http://www.joominascript.ir/script/karyabi/82-اسکرىپت-مدىرىت-پروژه-و-مناقصه-آنلاىن.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزيز... ممنون از اين كه به سايت ما هم سر ميزنيد:thankyou: بايد خدمتون عرض كنم كه نسخه كامل اين اسكريپت كه متصل به درگاه شتاب بانك هاي ايران نيز ميباشد به فروش گذاشته شده كه درآن نسخه قسمت مديريت هم فارسي مي باشد با تشكر_مدير جومينا اسكريپت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irjoomla 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 قيمت را نيز درج مي كرديد ممنون ميشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در اردیبهشت 90 قیمت برایتان ارسال گردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
araki1382 0 ارسال شده در مهر 90 سلام قیمت و مشخصات کامل رو برای من هم ارسال نمائید متشکرم:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام قیمت و مشخصات کامل رو برای من هم ارسال نمائید متشکرمShy بهتره اینجور مسائل رو به وسیله پ.خ رد و بدل کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزيز... ممنون از اين كه به سايت ما هم سر ميزنيد:thankyou: بايد خدمتون عرض كنم كه نسخه كامل اين اسكريپت كه متصل به درگاه شتاب بانك هاي ايران نيز ميباشد به فروش گذاشته شده كه درآن نسخه قسمت مديريت هم فارسي مي باشد با تشكر_مدير جومينا اسكريپت با سلام .... نسخه كامل اين اسكريپت كه متصل به درگاه شتاب بانك هاي ايران نيز باشد را از کجا؟ از چه سایتی؟ از کی ؟ می تونم دریافت کنم..... پ خ هم که میدم کسی جواب نمیده... با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در مرداد 91 کسی جوابی برای سوال ما نداره.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز ، این اسکریپت دیگه به فروش نمیرسه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر