darkyashar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام در وبسایت من وقتی کاربر جدید اضافه میکنم و ثبت رو میزنم کاربری ثبت نمیشه ایمیل هم به کاربران ارسال نمیشه و پیغام عدم فراخوانی تابع ارسال ایمیل رو میده ممنونم از کمک شما دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 در قسمت تنظیمات اصلی سایت ارسال ایمیل به کاربر رو غیر فعال کن و دوبار تست کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز از هاست رایگان و یا لوکال که استفاده نمیکن؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در این مورد (مشکل عدم ارسال ایمیل) قبلا در انجمن بحث شده...(لطفا ابتدا جستجو کنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
darkyashar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوستام من متوجه شدم که کاربران جدید تو وب سایت من ثبت میشه یعنی تو دیتا بیس ذخیره میشه ولی جوملا اونارو به یوزرهای k2 اضافه میکنه و به یوزرهای جوملا اضافه نمیشه . لطفا هر کی میتونه کمک کنه 99% سایت تکمیله فقط نمیتونم به سایت یوزر اضافه کنم ؟!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر