canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان، من میخواستم برای هر صفحه جوملا href meta tag را عوض کنم ولی چنین گزینهای پیدا نمیکنم. در ضمن از نظر search engine friendly بودن به نظر شما بهتر است مطلب را از طرق k2 و item ایجاد کنیم یا article؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز منظورتون رو از href meta tag نفهمیدم ولی شما وقتی مطلبی رو ایجاد میکنید در گزینه های سمت راست، منوی اطلاعات مربوطه ، در این قسمت دو تا فیلد موجوده که شما می تونید در اونها keyword ,describtion اضافه کنید وقتی این کار رو کردید وفتی صفحه مطلبی رو باز میکنید به جای meta tag مربوط به کل سایت meta tag این مطلب رو نشون میده که تو سئوی سایت کاملا موثره. در مورد دوم هم article از نظر setf به نظرم بهتر باید باشه . موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوستان مساله این است که وقتی مطلبی را در جوملا اضافه میکنید فقط ۲ گزینه برای meta tags داره. meta keywords و meta description . بقیهٔ meta کجا باید اضافه کرد؟ مثل language و href ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز من این مواردی که شما میگید رو من ندیدم در ضمن به غیر از اون دو تا نویسنده و روبوت هم هست. اگه بخوایید چیزای دیگه اضافه کنید راحترین راه ویرایش متا تگ های قالب هست. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز من این مواردی که شما میگید رو من ندیدم در ضمن به غیر از اون دو تا نویسنده و روبوت هم هست. اگه بخوایید چیزای دیگه اضافه کنید راحترین راه ویرایش متا تگ های قالب هست. موفق باشید. میشه لطفا بفرمایید Meta tag قالب را چطور میتونم عوض کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 شما کافی اول فایل index.php قالبتون رو باز کنید و در قسمت بین این دو تگ: [align=LEFT] [align=RIGHT]برای مثال این کد رو اضافه کنید: شما میتونید متا تگ های مورد نظرتون را به صورت بالا اضافه کنید. موفق باشید.[/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 شما کافی اول فایل index.php قالبتون رو باز کنید و در قسمت بین این دو تگ: [align=RIGHT]برای مثال این کد رو اضافه کنید: شما میتونید متا تگ های مورد نظرتون را به صورت بالا اضافه کنید. موفق باشید.[/align] با سلام و سپاس فراوان میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که چطور و از چه مسیری میتونم فایل را فرمودید ویرایش کنم؟ من در صفحه اصلی خودم چنین کدی دارم: همانطور که میبینید هیچ Anchor text وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر