danial1555 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 قالب آبرون راحت رو جوملا1.5 کار میکنه اما الان رو 1.6 کار نمیکنه. اینم لینکش لطفا کمک کنید.تموم کارام با همین قالبه مرسی منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 معمولاً قالبهایی که رو 1.5 کار میکنه رو 1.6 کار نمی کنه چون یه سری از کدهای اون فرق داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
danial1555 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 :thankyou:.داداش اینو که خودم میفهمیدم ،میخواستم بدونم چطور اوکی میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز قالب آبرون راحت رو جوملا1.5 کار میکنه اما الان رو 1.6 کار نمیکنه. اینم لینکش من لینکی نمیبینم! درضمن شما میتونید از این لینک استفاده کنید. http://docs.joomla.org/index.php?title=Tutorial:Upgrade_Joomla_1.5_Template_to_Joomla_1.6&redirect=no موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
danial1555 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 اینک لینک www.beytolroghayeh.com/beit نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من نمیدونم مشکلتون کجاست!؟؟ این قالب که داره کار میکنه! این لینکی که قرار دادم در بالا میتونه راهنماییتون بکنه در ضمن این قالب آرتیستره که دستکاری کردنش مشکله و پیشنهاد نمیشه چون اذیت میکنه و وقت زیاد میبره. اگه منظورتون هدر مطالب هست شما باید این کدها رو در فایل template.css ویرایش کنید art-PostHeader art-PostHeaderIcons art-metadata-icons موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر