مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست من مثل اینکه شما اصلا آشنایی به ویرایش فایل css ندارید!! عیبی نداره این فایلی رو که برای دانلود میزارم رو در داخل پوشه css قالبتون به جای template.css قرار بدید. مشکلتون حل میشه http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13049746851.zip موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 مرسی، مشکلم حل شد. واقعا لطف بزرگی به بنده کردید. سپاسگزارم. فقط میشه از شما خواهش کنم که در جوملا از چه افزونه و یا .... باید برای edit یک سری از meta tag ها استفاده کرد؟ مثل زبان، و href .... با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست من شما برای تشکر میتونید از دکمه امتیاز و سپاس استفاده کنید و تشکر در پست اسپم حساب میشه(قوانین انحمن!) من که افزونه ای در این مورد ندیدم اگه دوستان دیدن شما رو راهنمایی میکنن موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 جناب امیر خان، با سپاس از زحمات شما، آیا راهی هست که من بتونم در سایتم ضخامت منو خاکستری بالای صفحه را کم کنم؟ با تشکر از زحمات شما CanadaExpert.ca نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 لطفا قوانين انجمن را مطالعه و طبق آن عمل كنيد! لطفا در خواست هاي خود را در انجمن مربوطه و جداگانه مطرح كنيد.در صورت تكرار اخطار خواهيد گرفت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام این منوی بالاتون ضخامتش به نظرم خوب هست ونیازی به تغییر نداره از نظر من در ضمن تغییر این بیشتر کار میبره و من پیشنهاد نمیکنم در ضمن این پستم دادم که این تاپیک تموم شه و شما باید طبق لطفا قوانين انجمن را مطالعه و طبق آن عمل كنيد! لطفا در خواست هاي خود را در انجمن مربوطه و جداگانه مطرح كنيد.در صورت تكرار اخطار خواهيد گرفت. عمل کنید موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر