pasar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من این قالب رو از سایت جومینا گرفتم ، الان متوجه شدم که خطوط به سمت بالا انحراف دارند . اگه به قسمت مقالات برید خیلی واضح است. لطفا راهنمایی کنید . اینم آدرس سایتم هست تا خودتان ملاحظه کنید . http://radinsport.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 من چيزي نديدم.اگر ممكن است تصويري از مشكل قرار دهيد چون شايد به خاطر مرورگر يا سيستم شما باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 من چيزي نديدم.اگر ممكن است تصويري از مشكل قرار دهيد چون شايد به خاطر مرورگر يا سيستم شما باشد. آقای گنجی عزیز در IE خیلی کم تر کج هست ولی در فایرفاکس بیشتره شنا لینک زیر رو ببینین و نسبت به لبه پایین نوار نارنجی و خط زیرش قیاس کنید http://radinsport.ir/Articles/54-relationship-between-exercise-and-longevity.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkmazid 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز ، من با تمام مرور گر ها دیدیم اما همه چیز معمولی و عادی به نظر میرسه http://imageshack.us/f/684/07052011225140.jpg/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام منظورتون رو باز خوب نفهمیدم / منظورتون فاصله متون با کاد عنوان هست /نارنجی رنگ ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست. من با کروم، فایرفاکس، اوپرا, و اکسپلور تست کردم همه چیز عالیه و کج وجی ندیدم. [align=CENTER]لطفاً نهایت احترام و ادب را بجا آورید این پست ویرایش شد [/align]دوست دارم. موفق باشی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون من این جوری حس می کنم که جمله همینجوری از ابتدا به سمت بالا متمایل شده .با خط اول چک کنید لطفا حالا شایدم من چشمام مشکل داره . به هر حال ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اردیبهشت 90 کاربر محترم azarmehr (سعید) لطفاً نهایت ادب و احترام را داشته باشید با توجه به اینکه شما کاربر فعال در انجمن هستید ولی به مدت دو روز دسترسی شما به انجمن مسدود می گردد [align=CENTER]درسته که ما در یک انجمن دوستانه و صمیمی داریم تبادل اطلاعات می کنیم ولی قرار نیست که به هیچ کاربری بی احترامی شود این پست حذف می گردد[/align] این پست حذف می گردد[/align] لطفاً میشه یک عکس بگذارید و مشخص کنید دقیقاً چه قسمتی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز به نظر من چون این رنگ زرد استفاده شده در بالا و پایین مطلب باعث شده چشم شما متن رو کج ببینه. اصلا در مورد html ,css2 فونت کج وجود نداره و همه فونت ها تراز هستند. فونت کج جدیدا در css3 وجود داره که میشه استفاده کرد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اردیبهشت 90 کاربر محترم azarmehr (سعید) لطفاً نهایت ادب و احترام را داشته باشید با توجه به اینکه شما کاربر فعال در انجمن هستید ولی به مدت دو روز دسترسی شما به انجمن مسدود می گردد [align=CENTER]درسته که ما در یک انجمن دوستانه و صمیمی داریم تبادل اطلاعات می کنیم ولی قرار نیست که به هیچ کاربری بی احترامی شود این پست حذف می گردد[/align] این پست حذف می گردد[/align] لطفاً میشه یک عکس بگذارید و مشخص کنید دقیقاً چه قسمتی؟ دوستان ممنون میشم که بهم بگید که توی پست چی نوشته بود. راستش من چند روزی بود که اصلا خونه نبودم(نمایشگاه کتاب تهران بودم) نمیدونم چی گذشته. من اصلا در این قسمت تاپیک ندادم!!!! صبر کنید برسی کنم ببینم چی شده چون من انجمن رو در home page خودم گذاشتم حدس میزنم کار کار کی باشه برام جالب اینه که از تیکه کلام خودم هم استفاده کرده!!!(سلام دوست == دوست دارم:thankyou:)(البته متن که ویرایش شده نمیدونم دیگه چی نوشته شده بوده (دوستان اگه کسی خونده برام خصوصی بگه)) اصلا فکر نمیکردم که چنین بشه و الا رمز سیستمم رو عوض میکردم. حالا باید اول از کسی که ظاهرا بهش توهین شده (نمیدونم چی بوده ولی حتما چیز ناجوری بوده که 2روز اخطار داشته) دوم باید از مدیری که اکانت من رو 2روز بن کرد تشکر کنم ک با اینکار نزاشت اکانت من بیشتر از این بدنام بشه. الان هم باید کلا تمام اکانت ها و... رو چک کنم ببینم در نبود من چی گذشته. باز هم از همه دوستانم عذرخواهی میکنم و قول میدم دیگه نزارم چنین اتفاقی پیش بیاد. دوستان حلال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر