maysamsami 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام وخسته نباشید من یه مشکلی دارم ، اینکه در بخش مدیریت ، وقتی دکمه افزودن مطلب جدید رو میزنم (یا اینکه روی مطالبم کلیک میکنم) قبلا ارور 500 میداد و یا صفحه سفید میشد من اومدم کامپوننت JCE رو که دو هفته پیش بد نصب شده بود رو پاک کردم حالا وقتی روی مطالبم کلیک میکنم ، ایینجوری میاد: یه جوملای دیگه رو روش ریختم و پوشه اینستال رو پاک کردم ، اما بازم درست نشد ! دیگه نمیدونم چیکار کنم!! اساتید لطفا یه کمکی بکنید.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام ارور 500 در اکثر موارد برا سرور هست ... قبلا در این باره در تالار بحث شده و من هم توضیح دادم .... جستجو کنید . ولی در مورد مشکل دوم کش (جوملا + مرورگر) روپاک کنید و دوباره تست کنید (Ctrl+F5 و چند بار پشت سر هم بزنید ) با یک مرور گر دیگه هم تست کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 آخه الان دیگه مشکلی بابت ارور 500 ندارم.. ممنون. درمورد پیشنهادتون ، انجام داده بودم ، اما شما گفتین بازم انجام دادم ، درست نشد که نشد!! با دوتا مرورگر دیگه تست کردم ، رو یه کامپیوتر دیگم تست کردم بازم همون مشکل رو داره و همون عکس میاد :huh: مشکل اینجاست که یه سایت به مطلبش وابستست و وقتی نتونی مطلب بذاری عملا سایت تعطیله !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام از تنظیمات اصلی ببینید ویرایشگرتون رو چی تنظیم شده ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 اونو گذاشتم روی no editor ، یه بار هم روی tinymce بازهم همون عکس بالا.. میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام ویرایشگر پیشرفته جومینا رو نصب کنید ببینید باز هم همچین مشکی هست / یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidan 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 شاید برای تنظیمات سئو بوده که اینطوری شده چه افزونه ای تازه گی ها نصب کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 منظورتون این بود؟! http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7-ckeditor انجام دادم ، توی تنظیمات اصلی روی joomlaCK گذاشتم ، بازم همون عکس میاد!! احساس میکنم این صفحه اصلا مشکل داره ************** هیچ افزونه ای نصب نکردم! بک آپمو دستی برگردوندم.. کاری که همیشه میکردم. اما ایندفعه این مشکل پیشومده.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام منظورتون از آپمو چی هست ؟ بک آپ ؟ دوباره بک آپ رو بر گردونید شاید مشکلی در بک آپ بوده ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 نه آقای شمسی ، متاسفانه اینم نبود.. امکانش هست یوزر ، پسورد رو پخ کنم خودتون ببینین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 کسی نیست به ما کمکی کنه؟ آقای شمسی تشیف ندارین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوست عزیز متسفانه سر من شلوغ هست و فعلا وقت برای این کار ندارم . از دوستان دیگه کمک بگیرید . - آخر سر نحوه حل مشکل رو هم در اینجا بنویسید تا تایپیک به نتیجه برسه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 خب از چه کسی کمک بگیرم آقای شمسی؟! اگه میشد از کسی کمک بگیرم که مشکل رو اینجا اعلام نمیکردم.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 کسی نیست مشکل ما رو حل کنه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام اطلاعات سایت رو برای من بفرستین تا بررسی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام مشکل از چهارتا پلاگینیه که به ادیتور جوملا دکمه هایی رو اضافه می کنن: Editor Button - Linkr Editors-xtd - AddTags Button - AllVideos Reloaded Editor Button - Modules Anywhere احتمال میدم به خاطر قدیمی بودن جوملاییه که نصب کردین (آخه چرا 1.5.15 ؟!!!). جوملاتون رو به آخرین نسخه ارتقا بدین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر