saeid_rajabi 0 ارسال شده در آبان 98 سلام با یوزر مدیریت نمیتونم وارد جوملا بشم و ارور (JUser: :_load: کاربر با این آی دی را نمی توان بارگذاری کرد: 45) میده. در دیتابیس یوزر و پسورد عوض کردم، کاربر جدید تعریف کردم اما نشد. یوزر و پسورد اشتباه هم که وارد میکنم ارور (نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نیستند و یا شما شناسه ای در سایت ندارید) میاد. لطفا دوستان راهنمایی کنن. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 98 سلام برید به سی پنل و ادمین رمزش عوض کنید ببنید درست میشه این قراربدید به عنوان رمز 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b رمز میشه 12345 مدیریت جوملا برید ببنید وارد میشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 98 بر 10/29/2019 at 11:11 , saeid_rajabi گفت: سلام با یوزر مدیریت نمیتونم وارد جوملا بشم و ارور (JUser: :_load: کاربر با این آی دی را نمی توان بارگذاری کرد: 45) میده. در دیتابیس یوزر و پسورد عوض کردم، کاربر جدید تعریف کردم اما نشد. یوزر و پسورد اشتباه هم که وارد میکنم ارور (نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نیستند و یا شما شناسه ای در سایت ندارید) میاد. لطفا دوستان راهنمایی کنن. ممنون سلام این خطا معمولا موقعی رخ میده که شما یوزر نیم رو عددی بزارین. اگه عددی وارد نمیکنین بررسی کنین ببینین ایدی 45 دارین تو لیست یوزر ها؟ اگه باز هم نشد در خصوصی دسترسی بدین بررسی میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام
با یوزر مدیریت نمیتونم وارد جوملا بشم و ارور (JUser: :_load: کاربر با این آی دی را نمی توان بارگذاری کرد: 45) میده.
در دیتابیس یوزر و پسورد عوض کردم، کاربر جدید تعریف کردم اما نشد.
یوزر و پسورد اشتباه هم که وارد میکنم ارور (نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نیستند و یا شما شناسه ای در سایت ندارید) میاد.
لطفا دوستان راهنمایی کنن.
ممنون
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر