avmajid 1 ارسال شده در مرداد 98 با سلام، می خواستم در ی قسمت از سایتم ی قسمت برای فروش چندتا فایل کوچیک بذارم فایل ها تنوع خاصی ندارن و اکثرا حجم کمی دارن، می خواستم راهنمایی کنین از چه کامپوننت یا افزونه ای استفاده کنم راحتتر و دردسترس تره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smah2 8 ارسال شده در مرداد 98 سلام سیستم مدیریت محتوا سایتت چیه؟ 1 واکنش ها : avmajid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avmajid 1 ارسال شده در مرداد 98 4 minutes قبل , smah2 گفت: سلام سیستم مدیریت محتوا سایتت چیه؟ سلام، جوملا 3. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smah2 8 ارسال شده در مرداد 98 افزونه فروش فایل ویرچومارت رو میتونی از همین جومینا خرید کنی.ویرچومارت رو نصب میکنی و بعدش افزونه اش رو طبق راهنماش نصب کن و استفاده کن. کامپوننت دیگه ای هم هست بنام Media Store که در سایت های فارسی پیدا میشه.اونم خوبه کامپوننت های بعدی k2store و همچنین j2store هست موارد دیگه ای هم هست ولی همینقدر کافیه اگر تعداد و حجم فایل هات کمه و تخصصی نمیخای فروشگاه بزنی من k2store رو پیشنهاد میکنم 1 واکنش ها : avmajid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avmajid 1 ارسال شده در مرداد 98 9 minutes قبل , smah2 گفت: افزونه فروش فایل ویرچومارت رو میتونی از همین جومینا خرید کنی.ویرچومارت رو نصب میکنی و بعدش افزونه اش رو طبق راهنماش نصب کن و استفاده کن. کامپوننت دیگه ای هم هست بنام Media Store که در سایت های فارسی پیدا میشه.اونم خوبه کامپوننت های بعدی k2store و همچنین j2store هست موارد دیگه ای هم هست ولی همینقدر کافیه اگر تعداد و حجم فایل هات کمه و تخصصی نمیخای فروشگاه بزنی من k2store رو پیشنهاد میکنم با تشکر تعداد فایل هام فعلا کمتر از ده تاست و شاید نهایتا ی روزی تا 100 تا بره. که اکثرا هم پی دی اف هست. می خوام فارسی سازیش خوب باشه و اگه اشکالی داشتم کسی باشه که کمک کنه و اگه نیاز به خرید کامپوننت یا افزونه ای بود قیمتش بالا نباشه درواقع استفاده ی فراگیر داشته باشه. j2store این ویژگیها رو داره تقریبن ولی یکم پیچیده س و تنظیمات و موارد زیادی داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 98 بر 8/14/2019 at 12:59 , avmajid گفت: با سلام، می خواستم در ی قسمت از سایتم ی قسمت برای فروش چندتا فایل کوچیک بذارم فایل ها تنوع خاصی ندارن و اکثرا حجم کمی دارن، می خواستم راهنمایی کنین از چه کامپوننت یا افزونه ای استفاده کنم راحتتر و دردسترس تره؟ سیستم فروش فایل جومینا رو پیشنهاد میکنم. به صورت رایگان از جومینا میتونید دانلودش کنید. 3 واکنش ها : محمدحسین میری، avmajid و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر