aliashegh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به همه دوستان اين سايت منه چند تا مشكل دارم اول اين كه مثل عكس ارائه شده جومينا نيست www.faroogh.ir مكاني براي توضيح نداره مطلب دوم رو كه مي نويسم دوسوتونه ميشه تعداد مطلب تو صفحاتش كمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام اين كه مثل عكس ارائه شده جومينا نيست چه فرقی با اون داره ؟ مكاني براي توضيح نداره منظورتون رو متوجه نشدم . مطلب دوم رو كه مي نويسم دوسوتونه ميشه تعداد مطلب تو صفحاتش كمه قبلا در این باره باره ها بحث شده تو تالا جستجو کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliashegh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام ممنونم از پاسختون منظورم اين شكلي هست http://up.vatandownload.com/images/j2q86piobdjg352kck9b.jpgمطلب دوم رو كه مي نويسم دوسوتونه ميشه تعداد مطلب تو صفحاتش كمه قبلا در این باره باره ها بحث شده تو تالا جستجو کنید . یا حق سلام ميشه لطف كنيد با چه عنواني جستجو كنم؟ پيشاپيش ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 مكاني براي توضيح نداره مطلبتونو یا ماژولتونو در موقعیت user1 انتشار بدین :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliashegh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنونم از پاسختون لطف كرده و اون نقل قول رو هم بگيد ممنون ميشم يا حقسلام نيازي نيست مشكل بر طرف شد ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز بهتره که تو انجمن جستجو میکردین .... منوها ==> منوی اصلی ===> صفحه اول(اصلی) ===> سمت راست پارمترها :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliashegh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام خسته نباشيد اين سوالات بديهي رو بذارين رو حساب تازه كار بودن ما من يكي از مشكلاتم رو كه بالا گفتن نسبت به http://up.vatandownload.com/images/j2q86...2kck9b.jpg اوليش برطرف شد اما دوميش كه برا هر مطلبي كه مي فرستم سر تيتر مطلب تو كادر قرار بگيره حل نشد بازهم از راهنماي شما عزيزان تشكر مي كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوست عزیز من نگاه کردم تو کدها این تصویر برای تعریف شده حالا شاید تصویر اشتباهی حذف یا تغییر نام داده شده /از تعرف ما یا شما/ شما تصویری رو که میخواهید در این قسمت نمایش داده شود رو با نام ulli.png در دارکتوری images قالبتون قرار دهید . موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliashegh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام عكس مورد نظر توي قالب دانلود هست اماا اسمش اينه joominaconheader توي پوشه Image قالب هم هست و داخل فايل joomla.css هم هست اما نمي دونم بايد چي كار كنم پيشاپيش ممنونم از راهنمايي شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام ازش یک کپی بگیرد و اسمشو بزارید ulli.png یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliashegh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام فايل uli.png موجود هست كه كاربرد ديگه اي داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام برید joomla.css Line161 h1.componentheading, .componentheading { margin: 0 0 10px; background: url(../images/hdot.gif) repeat-x bottom left; color: #C00 } و اسم عکس مورد نظر رو جایگزین hdot.gif کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
letelite 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام من هم همين مشكل را در قالب مينياتور دارم . كد رو طبق پست قبلي تغيير دادم اما فقط براي مطلب اولي كه بنمايش ميگذارم نشون داده ميشه اون هم نصفه . براي مطالب بعدي باز نشون داده نميشه . اين آدرس سايته : http://www.mtmohr.ir ميشه ببينيد مشكل از كجا هست . ضمنا اون كادر بالاي اولين مطلب هم كه خاليه رو از كجا ميتونم غير فعال كنم . با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما اول این کد رو در خط 365 فایل template.css جایگزین کنید: #breadcrumpbox { display: none; height: 30px; line-height: 30px; position: relative; width: 480px; } بعد این کد رو در خط 161 فایل joomla.css جایگزین کنید: h1.componentheading, .componentheading { background: url("../images/joominaconheader.png") repeat-x scroll left bottom transparent; color: #CC0000; height: 37px; margin: 0 0 10px; padding-right: 40px; } بعد این کد رو در انتهای فایل joomla.css جایگزین کنید: .contentheading { background: url("../images/joominaconheader.png") repeat-x scroll left bottom transparent; height: 37px; float: right; text-indent: 30px; line-height: 30px; } موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
letelite 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام معمولا مطالبي كه در صفحه اول مي آيند پشت سر هم نمايش داده ميشه اما در قالب مينياتور اينطور نيست . بين مطالبي كه در صفحه اول نمايش داده شده فاصله ميفته آيا ميشه اين فاصله رو كم كرد يا نه اگر بله از كجا . يعني بعد از دكمه ادامه مطلب تا عنوان مطلب بعدي فاصله زيادي ايجاد ميشه . در خود مطلب هم كه ببينيم هيچ فاصله اي نيست اما در صفحه اصلي نمايش داده ميشه . اين رو چطور ميشه درست كرد . با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما در خط 470 فایل joomla.css این کد رو جایگزین کنید: .contentheading { background: url("../images/joominaconheader.png") repeat-x scroll left bottom transparent; float: right; height: 37px; line-height: 30px; margin-top: -10px; text-indent: 30px; } و در خط 28 همین فایل این کد رو: .article_separator { clear: both; display: block; } موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
letelite 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام مجدد اگه بخوام اين فاصله باز هم كمتر بشه امكانش هست ؟ كدوم يك از عددها رو بايد تغيير بدم ؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 امکانش هست ولی باید کمی مطلب ها فاصله داشته باشن تا خوانایی سایت مناسب باشه شما میتونید این کد رو عددش رو زیاد کنید: margin-top: -10px; موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
letelite 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام من عددش رو زياد كردم يعني تا -25 هم رسوندمش براي من اينطوري خيلي خوب بود اما در اين حالت عكس عنوان اولين مطلب يعني (images/joominaconheader.png)ميرفت زير ماژول بالاي سايت و از كادر كلي ميزد بيرون . آيا راهي وجود دارد كه هم اين عكس سر جاي خودش باشه و هم بتونيم اون عدد رو زيادش كنيم ؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما این کد رو در خط 164 فایل template.css جایگزین کد اصلی کنید: #joomina_2_3_wrapper { background-image: url("../images/joominacontent.png"); background-position: right top; background-repeat: repeat-y; float: left; margin-left: 3px; padding-top: 20px; width: 480px; } برای تنظیم بالا و پایینی این مطلب این کد رو کم و زیاد کنید: padding-top: 20px; موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
letelite 0 ارسال شده در خرداد 90 باز هم سلام شرمنده كه باز هم مزاحم شدم . حالا تنها مشكلي كه باي مونده اينه كه وقتي كد رو بشكل بالا وارد ميكنم عكس images/joominacontenttop.png كه قاب بالاي سمت مطالب هست از قسمت اصلي خودش پايينتر مياد و ميره زير عنوان مطلب . ميشه راهنمايي كنيد كه اين عكس بره بالاتر تا كادر دور قسمت مطالب درست بشه ؟ با تشكريك مشكل ديگه هم بود من تا حالا متوجه نشده بودم و اون هم اينه كه ماژولهاي موقعيت slideshow و user1 كه با هم نمايش داده ميشه عكس مربوط به عنوانش نمايش داده نميشه و فقط متن مياد . با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام در مورد مشکل اولتون حل شدنی نیست! در مورد بعدی این قالب به این صورت طراحی شده که در اون قسمت عنوان ماژول همراه با عکس نباشه ولی اگه میخوایید باشه باید این کد رو در خط 239 فایل template.css جایگزین کنید: .moduletable h3 { background-image: url("../images/joomina_h3.png"); background-position: right top; background-repeat: no-repeat; color: #F6EDD2; font-size: 13px; font-weight: 900; height: 42px; line-height: 35px; padding-right: 40px; } ولی خوب قشنگ نمیشه جایگزین نکنید بهتره، همین طرح خوبه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
letelite 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام توي اين قالب از جايگاه user3 براي ماژول breadcupms يا همون نشان دهنده جايگاه ميشه استفاده كرد اما من در اين سايت براي نشان دادن دعاي فرج استفاده كرده ام بنظر شما چطوري از اين ماژول استفاده كنم و دعاي فرج رو هم داشته باشم . ميشه يك موقعيت ديگري اضافه كرد به اين قالب روي هدر كه دعاي فرج رو اونجا بگذارم و breadcupms بره جاي اون يعني در user3 يا دعاي فرج جاي خودش باشه يك موقعيت زير اون ايجاد بشه براي breadcupms اگر بله چگونه ؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در تیر 90 سلام در مورد مشکل اولتون حل شدنی نیست! در مورد بعدی این قالب به این صورت طراحی شده که در اون قسمت عنوان ماژول همراه با عکس نباشه ولی اگه میخوایید باشه باید این کد رو در خط 239 فایل template.css جایگزین کنید: .moduletable h3 { background-image: url("../images/joomina_h3.png"); background-position: right top; background-repeat: no-repeat; color: #F6EDD2; font-size: 13px; font-weight: 900; height: 42px; line-height: 35px; padding-right: 40px; } ولی خوب قشنگ نمیشه جایگزین نکنید بهتره، همین طرح خوبه موفق باشید آقا من یه مشکل دارم با این قالب مینیاتور در جوملا 1.5 نصب کردم مثل بقیه دوستان سرتیتر رو نشون نمیداد با کدهایی که گفتین درستش کردم اما چند مشکل پای برجاست مثلا آیکن های چاپ و ادیت و ... نشون داده نمیشن و اینکه تیتر مطلب راست چین هست ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز این قالب به صورتی طراحی شده که این کدها رو نشون نده و تیتر هم چون قالب فارسی هست باید راست چین باشه شما برای راهنمایی بیشتر دموی آنلاین قرار بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر