minaei 0 ارسال شده در تیر 98 (ویرایش شده) با سلام من کامپوننت سیستم جامع پرداخت درگاه بانکی ایران کیش رو نصب کردم اما بعد از زدن دکمه پرداخت به صفحه بانک متصل نمیشه و صفحه رفرش میشه و اطلاعات بصورت پرداخت نشده در فهرست تراکنشها نمایش داده میشه. در آخرین نسخه جوملا 3.9 نصب شده و کدهای اتصال به درگاه ایران کیش هم تست کردم و درست کار میکنه. ویرایش شده تیر 98 توسط minaei نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 98 سلام احتمال داره از زمانی که این افزونه نوشته شده api شرکت مذکور تغییر کرده باشد که اگر اینطور باشد باید صبور باشید تا در اسرع وقت درست شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
minaei 0 ارسال شده در تیر 98 46 minutes قبل , محمدحسین میری گفت: سلام احتمال داره از زمانی که این افزونه نوشته شده api شرکت مذکور تغییر کرده باشد که اگر اینطور باشد باید صبور باشید تا در اسرع وقت درست شود خیلی ممنون. فکر میکنید پلاگین اتصال RSForm به ایران کیش کی اماه میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 98 سلام با این حجم کاری مشخص نیست اما شما توی sos110.ir تیکت بزنید خودم سعی می کنم طی همین چند روز بتونم آماده کنم اطلاعات درگاه تون رو هم توی تیکت بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر