MehryarS 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من یک افزونه نیاز دارم که بتونم شبیه سایت www.bourse24.com سطح کاربری هر مطلب رو جلوش بنویسم. فکر می کنم در وب سایت جومینا هم برای اعلام مطالب جدید و منتخب از همین افزونه استفاده شده. اگر من رو راهنمایی کنید ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام لنک که دادید درست نیست . در جومینا از alphacontent استفاده شده . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MehryarS 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 درسته من عذر می خوام http://www.bourse24.ir این درسته. توی خود جوملای اصلی هم برای اینکه نوع افزونه رو مشخص کنه که جلوی هر مطلب زده C M P هم همینه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام جوملا مادر برای دسته بندی هاش و ... از Mosets Tree استفاده کرده . که تجاری هستش. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MehryarS 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 برای من اصلا شیوه دسته بندی مهم نیست من فقط میخوام سطح دسترسی های هر مطلب رو در کنار تیترش به صورت لیبل داشته باشم دقیقا مثل سایت نمونه که دادم.تورو خدا کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر