amin_valipoor 0 ارسال شده در خرداد 98 با سلام و درود سایتی انلاین طراحی کردم و داخل سایت یک فرم تماس با ما با افزونه RSFORM PRO ساختم. ایمیل کاربر و ایمیل مدیریت در تنظیمات افزونه طبق یک اموزشی پر کردم و وقتی فرم با یک ایمیل دیگر تست می کنم، خطای زیر مشاهده می شود. لطفا راهنمایی کنید. This message was created automatically by mail delivery software. A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed: amin.valipoor1990@gmail.com host gmail-smtp-in.l.google.com [209.85.145.27] SMTP error from remote mail server after end of data: 550-5.7.1 Unauthenticated email from yahoo.com is not accepted due to domain's 550-5.7.1 DMARC policy. Please contact the administrator of yahoo.com domain if 550-5.7.1 this was a legitimate mail. Please visit 550-5.7.1 https://support.google.com/mail/answer/2451690 to learn about the 550 5.7.1 DMARC initiative. g2si5945668jar.3 - gsmtp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 98 سلام در تنظیمات جوملا » در قسمت تنظیم ایمیل » یک دکمه به عنوان ارسال ایمیل تست وجود دارد. بزنید و ببینید ارسال می شود یا خیر ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin_valipoor 0 ارسال شده در خرداد 98 دوست عزیز مرسی از راهنمایی تون، درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر