aliniyaiehossin 0 ارسال شده در اردیبهشت 98 باسلام من بعد از اینکه یه ساب دامین ساختم وفایل زیپ ربات اینستاگرام رو توی ساب دامین اکسترکت کردم .بعد این کارها هر کاری میکنم هر وقت آدرس ساب دامین رو میزنم هیچی بالا نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
modir_yar 1 ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام من هم همین مشکل رو دارم فایل دانلودی خرابه و اکسترکت نمیشه 1 واکنش ها : klaymer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
klaymer 0 ارسال شده در اردیبهشت 98 لطفا بررسی شود فایل مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 98 با سلام بررسی شد و فایل تصحیح گشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
modir_yar 1 ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام طبق ویدئو در ساب دامین تنظیمات رو انجام دادم و لی مشکلی که وجود داره اینه که وقتی مشخصات اکانت رو وارد می کنم و ورود رو می زنم پیغام ورود موفقیت امیز داده میشه ولی وارد پنل نمیشه حتی با مرورگرهای مختلف هم انجام دادم ولی مشکل پابرجاست وحتی کش مرورگرها رو پاک کردم لطفا راهنمایی بفرمایید که این مشکل رو چگونه برطرف کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 98 در روت اسکریت یک فایل htaccess هست که باید اون را ادیت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
modir_yar 1 ارسال شده در اردیبهشت 98 8 ساعت قبل, امیررضاتهرانی گفت: در روت اسکریت یک فایل htaccess هست که باید اون را ادیت کنید در روت اسکریپت این فایل وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zshakiba 0 ارسال شده در مرداد 98 سلام فایل htaccess رو چطور ادیت کنیم چی باید بنویسیم توش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imanchjoomina 2 ارسال شده در شهریور 98 لطفا این سوال دوستمونو جواب بدید / مشکل منم دقیقا مشکل ایشونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imanchjoomina 2 ارسال شده در شهریور 98 بر 06/05/2019 at 19:55 , modir_yar گفت: سلام طبق ویدئو در ساب دامین تنظیمات رو انجام دادم و لی مشکلی که وجود داره اینه که وقتی مشخصات اکانت رو وارد می کنم و ورود رو می زنم پیغام ورود موفقیت امیز داده میشه ولی وارد پنل نمیشه حتی با مرورگرهای مختلف هم انجام دادم ولی مشکل پابرجاست وحتی کش مرورگرها رو پاک کردم لطفا راهنمایی بفرمایید که این مشکل رو چگونه برطرف کنم با تشکر نسخه php رو بذار رو 5.6 بعد لاگین کن بعد تغییر بده به 7.3 من این کارو کردم درست شد / لایک یادتون نره 2 واکنش ها : negar.fz و علی موذنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zshakiba 0 ارسال شده در شهریور 98 سلام وقت بخیر . یه سوال: من وقتی فایل زیپ رو طبق فیلم داخل insta3 اکسترکت میکنم ربات بالا نمیاد ولی وقتی اونو تو پوشه public_html اکسترکت میکنم مشکلی نداره. با اکسترکت کردن این پوشه تو پوشه public_html مشکلی بعدا پیش نمیاد؟ لطفا راهنمایی..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
IRIPB 2 ارسال شده در شهریور 98 سلام لطفا توجه کنید طبق توضیحاتی که داده شده باید یک ساب دامنه ابتدا بسازید و توی پوشه مربوط به اون اپلود بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر